ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΧΡΕΟΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΧΡΕΟΣ


Συγγραφέας
Χριστίνα Σιάπικα 


Στην πλευρά που στέκεται υπάρχει μόνο η εκδίκηση.

Ο Λέιτον Κρος δεν  ανήκει στη Βι.Εμ.Έι., δεν είναι Αρχάγγελος, είναι δολοφόνος. Για να προστατεύσει τον αδερφό του, συνεργάζεται με τους ιδρυτές και γίνεται μέρος της υπόθεσης. Για να διαφυλάξει τα συναισθήματά του, έχει μάθει να κρατάει σε απόσταση τους γύρω του. Έχει ιδιαιτερότητες κι έναν στόχο. Ακολουθεί τη λογική, μέχρι τη στιγμή που παραλαμβάνει Κωδικό. Τότε η εικόνα αλλάζει. Η Ροζαλίν Ζισκάρ εισβάλλει επικίνδυνα στη μοναξιά του, σέβεται το χρέος του, ερωτεύεται τον λύκο.

Όταν το λάθος μοιάζει σωστό και η αλήθεια έχει χαθεί από το ψέμα, πόση θυσία αντέχει η αγάπη; Πόσα άτομα ορίζουν μία οικογένεια και ποιο χρέος είναι αναίμακτο; Σ’ ένα παιχνίδι θανάτου νικητής είναι αυτός που πιστεύει στο αύριο ή εκείνος που θα χάσει τα περισσότερα;

Το τρίτο μέρος της σειράς “Κωδικός Αρχάγγελος” έρχεται να ξεπεράσει τα όρια, να μεγαλώσει την Οικογένεια και να δώσει αξία στην Αγάπη. Ως Χρέος απέναντι σε κάθε προδοσία, έρχεται να φέρει την ανατροπή.

⇒ Στην εφαρμογή Wattpad το βιβλίο ΧΡΕΟΣ έχει 150 χιλιάδες επισκέψεις και πάνω από 20 χιλιάδες σχόλια. 


Το “ΧΡΕΟΣ” είναι το τρίτο μέρος της πενταλογίας Κωδικός Αρχάγγελος.


Απόσπασμα βιβλίου 

Λέιτον

Μία ώρα και δέκα λεπτά αργότερα είχα κάτσει και είχα σηκωθεί στη σέλα άπειρες φορές. Είχα καπνίσει όλο το πακέτο και της είχα στείλει κάμποσα μηνύματα στο κινητό. Μηνύματα που είχε αγνοήσει. Πριν ξεφύγω τελείως, αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Το τηλέφωνο χτύπησε, η κλήση απορρίφθηκε. Κοίταξα σαστισμένος την οθόνη και έπειτα στην ευθεία.
Ήμουν στην τσίτα.
Έχωσα το κινητό στην τσέπη, έβγαλα το όπλο. Διασχίζοντας τον αυλόγυρο, ευχήθηκα να συγκρατηθώ κι αντί για τον τάφο, να τον στείλω στο νοσοκομείο. Πήδηξα με φόρα στο πλατύσκαλο και τέντωσα το πόδι μου με σκοπό να κλοτσήσω την πόρτα και να μπουκάρω στην αδελφότητα.
Όμως η πόρτα άνοιξε κι εμφανίστηκε η Ροζαλίν.
«Πού στα κομμάτια είσαι;» φώναξα σημαδεύοντας ό,τι υπήρχε πίσω της.
«Λέιτον, τι κάνεις; Τρελάθηκες;» είπε ξαφνιασμένη και μετακινήθηκε να προστατεύσει τον στόχο μου.
Μόλις τον αναγνώρισα, θόλωσα. Ο Ράιαν ήταν ο νεαρός που μπαινόβγαινε στο συνεργείο του Ραμόν. Το κέρατό μου! Η κατάσταση από μπάχαλο γινόταν πουτάνα. Όχι μόνο δεν μπορούσα να του τινάξω τα μυαλά στον αέρα, αλλά αν το μαλακισμένο άνοιγε το στόμα του και λάλαγε στον Ραμόν, εκείνος θα ενημέρωνε τον Μαξ και… σκατά.
Κατέβασα το όπλο προς το έδαφος.
«Είσαι τρελός» τσίριξε η Ροζαλίν.
«Έχεις ιδέα τι ώρα είναι;» αντέστρεψα την ερώτηση.
«Συγνώμη, λύκε, ξεχάστηκα».
Από πότε είχα γίνει ξανά λύκος, γαμώτο;
Επεξεργαζόμουν τις πληροφορίες όταν θεώρησε πως έπρεπε να μου γυρίσει την πλάτη για να αγκαλιάσει το φιλαράκι της με σκοπό να τον αποχαιρετήσει. Αλλά δεν πρόλαβε. Πριν με ξεκάνει, την άρπαξα από το χέρι και την επέστρεψα ξανά σ’ εμένα.
«Είσαι εκτός χρόνου, ζακετάκι».
Κολλώντας τη στα πλευρά μου, αγριοκοίταξα το μαλακισμένο που είχε καταπιεί τη μιλιά του από το σοκ, έκανα μεταβολή και την παρέσυρα μαζί μου, αφήνοντάς τον χωρίς φιλί για καληνύχτα. Σε λόγου του συμπεριφέρθηκε έξυπνα και δεν αντέδρασε. Έβγαλε τον σκασμό· το ίδιο και η Ροζαλίν που βάδιζε πλέον δίπλα μου. Σταμάτησα να την τραβάω μόνο όταν φτάσαμε στη μηχανή. Εκεί ασφάλισα το όπλο και αντί να το καρφώσω στο παντελόνι μου, το πέρασα πάλι στη δέστρα. Η επαφή με το μέταλλο θα μεγέθυνε το πρόβλημα στον καβάλο μου αφού, ο παπάρας, ενώ είχα ακριβοπληρώσει για να ευχαριστηθώ, παρέμενα τέρμα φτιαγμένος.
Κάθισα στη σέλα, γύρισα το κλειδί.
«Είσαι λίγο τσιτωμένος;»
Το «λίγο» με τρέλανε.
Είχε πάρει ήδη στάση να ανέβει όταν έμεινε με το πόδι στον αέρα κι αντί για το κάθισμα καβάλησε το γόνατό μου. Πιάνοντας τη λαιμόκοψη της μπλούζας της και τραβώντας την κοντά μου, ο πήχης μου χώθηκε ανάμεσα στο στήθος της, ενώ η λεπτεπίλεπτη και ειρωνική παρουσία της βρέθηκε μια ανάσα από το πρόσωπό μου.
«Ελπίζω να χόρτασες…» είπα γέρνοντας μισοκλείνοντας τα μάτια. «Γιατί θα αργήσει να σε γαμήσει ξανά ο φιλαράκος σου».
«Αλήθεια;» απόρησε.
«Αλήθεια» το επιβεβαίωσα.
Έδειξε να το σκέφτεται.
«Έχεις σκοπό να μου γεμίσεις τις Τετάρτες, Λέιτον;»
Είχε πλησιάσει πολύ. Με κάθε λέξη, με κάθε συλλαβή σχεδόν άγγιζε τα χείλη μου.
Η κάννη βρέθηκε στο σαγόνι της, η Ροζαλίν έκλεισε τα μάτια, ανάσανε βαθιά. Όταν τα άνοιξε, κατάφερε από τον Θεό να με στείλει παρέα με τον διάολο. Σε μια κόλαση που ευελπιστούσα να κλείσει μέσα της τον παράδεισο. Δεν είχε ίχνος ανασφάλειας γι’ αυτόν που απειλούσε κατ’ επανάληψη τη ζωή της κι έτσι, με θράσος, το επόμενο δευτερόλεπτο ήταν κολλημένη στο στόμα μου.
Άφησα το όπλο στο ντεπόζιτο ώστε να την κλείσω στην αγκαλιά μου. Αισθάνθηκα αμέσως τη ζεστασιά της. Άρρωστος, βασανισμένος. Με μια ανάγκη να κρατήσει όσο περισσότερο γινόταν η επαφή, τη γεύτηκα λες και ήθελα να την κατασπαράξω. Αναζητώντας τη μοναδική γεύση που γλυκιά και πλούσια με διέλυε σε κομμάτια, τράβηξα πίσω τα μαλλιά της και δάγκωσα το χείλος της εγκλωβίζοντας τη σάρκα της ανάμεσα στα δόντια μου. Βαριανασαίνοντας, άγγιξε τον καβάλο μου. Το σημείο όπου όλα τα νεύρα και όλες οι αισθήσεις είχαν πάρει φωτιά. Χρησιμοποιώντας και τα δυο της χέρια προσπάθησε να μου λύσει τη ζώνη και να με πιάσει.
Αν την ένιωθα μ’ αυτόν τον τρόπο πάνω μου, δεν θα υπήρχε επιστροφή ή φρένο.
«Άργησα γιατί γαμούσα» είπα και πάγωσε.
Σταμάτησε να με φιλάει, σταμάτησε να με αγγίζει.


Σχόλια αναγνωστών 

Το τρίτο μέρος της σειράς “Κωδικός Αρχάγγελος” έφτασε στο τέλος του… Έκανα το “Χρέος” μου με απόλυτη “Αγάπη” γι’ αυτήν τη μοναδική και ξεχωριστή “Οικογένεια” και τώρα με “Πάθος” περιμένω τη συνέχεια. Η Χριστίνα Σιάπικα και το «ΧΡΕΟΣ» μας επιβεβαιώνουν πως οι αισθηματικές περιπέτειες στην Ελλάδα έχουν μέλλον και είναι αντάξιες αυτών από ξένους συγγραφείς. Φανατικοί και μη, του Κωδικού, διαβάστε το! 
-Κέλλυ Τσακανίκα-  

Ο αρχηγός, Ντέιμον, με καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο στην Οικογένεια, ο Λιόν μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση που όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται μου άρεσε πολύ και ο Λέιτον είναι όσο εκρηκτικός χρειάζεται καλύπτοντας αρκετά κενά της Αγάπης προετοιμάζοντας τον δρόμο για το Πάθος. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.
-Μάρω Νικολάου- 

Το βιβλίο είναι απλά ασύλληπτο! Γεμάτο έντονες σκηνές που σε γεμίζουν συναισθήματα. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω.
-Νικολέτα Δαλδογιάννη-  

Ο Λέιτον Κρος ή αλλιώς λύκος της VMA είναι ένας διαφορετικός Αρχάγγελος. Η συγγραφέας με φοβερή μαεστρία μας συστήνει τον ήρωα και μας γεμίζει συναισθήματα. Είναι απόλυτος στη ζωή του, στις αποφάσεις του, στον τρόπο που σκέφτεται και είναι αδύνατον να μην τον σεβαστείς και να μην τον αγαπήσεις. Το χρέος του είναι η αρχή και το τέλος του. Οι αλλαγές των εικόνων, η δράση και ο έρωτας, αφήνουν αμείωτο το ενδιαφέρον κι ενώ συμπληρώνουν τα κενά από τα προηγούμενα βιβλία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ ανοίγουν τον δρόμο για το τέταρτο μέρος: ΠΑΘΟΣ. Το τρίτο ΧΡΕΟΣ, με μάγεψε! 
-Χριστίνα Βέττα-  

Ρούφηξα το βιβλίο σε μια μέρα. Άξιζε την αναμονή ενός χρόνου αν και ήθελα περισσότερο, ας πούμε να μην τέλειωνε ποτέ!!! Ερωτεύτηκα τον Ντέιμον, αγάπησα τον Λιόν και λάτρεψα τον Λέιτον. Έμεινα με πολλές απορίες αλλά μου λύθηκαν και αρκετές. Σε κάθε σελίδα αγωνιούσα για το τι θα συμβεί, αφού όλα ανατρέπονται. Εννοείται περιμένω με αγωνία το επόμενο!!!! 
-Ελευθερία Χαρένα- 



Πληροφορίες για το 1ο μέρος της πενταλογίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Πληροφορίες για το 2ο μέρος της πενταλογίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.



Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Χριστίνα Σιάπικα γεννήθηκε το 1983.
Έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο Δερβένι Κορινθίας ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Αθήνα. Σπούδασε στο ΙΕΚ Πατρών, Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και τελειώνοντας, παρακολούθησε μαθήματα εκγύμνασης σε πιστοποιημένη ιδιωτική σχολή στην πρωτεύουσα.
Η αγάπη της για τα βιβλία ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, έπειτα από παρότρυνση του συζύγου της, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συγγραφή στην αρχή της κρίσης. Ολοκληρώνοντας, ανάρτησε το έργο της στην παγκόσμια εφαρμογή του Wattpad όπου βρήκε άμεση ανταπόκριση με φανατικούς αναγνώστες και ακολούθους.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:
♦ Facebook συγγραφέα:  https://www.facebook.com/christina.siapika
♦ Wattpad: https://www.wattpad.com/user/VMAFamily
♦ Facebook βιβλίου – Κωδικός Αρχάγγελος: https://www.facebook.com/VMAFamily/


ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL ΒΟΟKS

Σειρά: ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα
ISBN: 978-618-84578-1-2

Δείτε το video του βιβλίου


Σχολιάστε εδώ