Το απόλυτο φακέλωμα με το… ψηφιακό πορτοφόλι – Φέρνουν δισεκατομμύρια!

Το απόλυτο φακέλωμα με το… ψηφιακό πορτοφόλι – Φέρνουν δισεκατομμύρια!

Όλο και πιο πολύ προχωράει το φακέλωμα… Και ανά πάσα στιγμή ο «Μεγάλος Αδελφός» θα ξέρει πόσα λεφτά έχεις στην τσέπη σου. Είναι η… εξέλιξη. Η παρακολούθηση μέχρι και στο… βρακί σου!

Πέρασε κιόλας η… μόδα του «πλαστικού χρήματος».  Μπαίνουμε στη νέα εποχή.  Όλα για σένα, πολίτη.

Το σύστημα φροντίζει να κάνει η παρακολούθηση πιο εύκολη τη ζωή του κόσμου. Και να μην μπορεί να τον κλέψει κανείς στον δρόμο, στο λεωφορείο. Εκτός από τον νόμιμο «κλέφτη», την Εφορία, το Δημόσιο. Για τον λαό φροντίζουν πά­ντα… Για το πώς θα του πάρουν περισσότερα…

Το «σύστημα» κοιτάζει να κάνει πιο… ασφαλή τη ζωή του πολίτη σε όλους τους τομείς. Και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα. Το πορτοφολάκι με τα κέρματα ανήκει στο χθες. Το «πλαστικό χρήμα» είναι το σύγχρονο πορτοφόλι και αν το κλέψει κανείς χτυπάει το… κόκκινο. Ο μόνος για τον οποίο δεν θα χτυπήσει είναι το Δημόσιο και η τράπεζα. Η κάρτα, το «πλαστικό χρήμα», με τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω των τερματικών αποδοχής καρτών (POS), έγινε μόδα. Μέχρι και η γιαγιά και ο παππούς μπήκαν στο σύστημα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει.

Για τον «Μεγάλο Αδελφό», όμως, ουδέν πρόβλημα. Ανακαλύφθηκε το… ψηφιακό πορτοφόλι! Οι ψηφιακές πληρωμές θα γίνονται από δω και πέρα μέσω των… έξυπνων κινητών τηλεφώνων, που αποκτούν μεγάλη δύναμη – κάποιοι μιλούν για τεράστια δύναμη. Και φέρνουν δισεκατομμύρια!

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα της Juniper Research, το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού θα χρησιμοποιεί ψηφιακό πορτοφόλι έως το 2024, με την αξία των συναλλαγών μέσω ψηφιακών πορτοφολιών να αναμένεται να ξεπεράσει τα 9 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση (!) – αύξηση 80%!

Να σημειωθεί ότι γύρω στα 5 δισεκατομμύρια έξυπνα κινητά τηλέφωνα είναι σε λειτουργία παγκοσμίως, οι δε συνδρομές πρόσβασης στο διαδίκτυο ανέρχονται σε 7,2 δισ. από 1,3 δισ. που ήταν το 2010!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ