Πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ ο Μητσοτάκης πήγε σε αγώνα μπάσκετ… Αν είναι να δει τον Ερντογάν πού θα πάει; Σε διαγωνισμό μπιρίμπας;

Πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ ο Μητσοτάκης πήγε σε αγώνα μπάσκετ… Αν είναι να δει τον Ερντογάν πού θα πάει; Σε διαγωνισμό μπιρίμπας;

Κυριάκος (πριν από τη συνάντηση): «Η Ελλάδα είναι ο πιο αξιόπιστος και ο πιο προβλέψιμος σύμμαχος των ΗΠΑ». Και πάει για… υπάλληλος του μήνα!

Κυριάκος (μετά τη συνάντηση): «Η Ελλάδα θα παραμείνει ο πιο ειλικρινής σύμμαχος των ΗΠΑ». Τώρα και για κλητήρας της εβδομάδας.

Για να λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η συνάντηση ήταν «φιάσκο», κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Από… προσωπική εμπειρία.

Προβληματίζει, λέει, το ΚΙΝΑΛ η… αμήχανη στάση του Μητσοτάκη μπροστά στον Τραμπ. Στη θέση του η Φώφη θα είχε σερβίρει καφέ, θα ’χε βγάλει και φοντάν για κέρασμα.

Αν δεν αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά εκλογές… προειδοποιεί ο Άδωνης. Και τι προτείνει εναλλακτικά; Νίκο Βούτση ή Θεανώ Φωτίου;

Μετά το 2024 ίσως αγοράσουμε τα μαχητικά F-35 από τις ΗΠΑ. Ας ελπίσουμε να περιμένει ο Ερ­ντογάν, μην ξεκινήσει νωρίτερα για… Σούνιο.

Να μην παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς καλεί τον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορεί να τα παίζει ανενόχλητος ο Τσίπρας!

Έχει κι ένα καλό που ο Κυριάκος μιλάει άπταιστα αγγλικά. Δεν χρειάζεται η πρεσβεία να του μεταφράζει τις οδηγίες στα ελληνικά. Όπως, καλή ώρα, έκαναν με τον Τσίπρα!

«Η ονοματολογία υποβαθμίζει τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», λένε από το ΚΙΝΑΛ. Ενώ το γεγονός ότι εκείνοι προτείνουν τη Δαμανάκη την… αναβαθμίζει.

(Εκτός του ότι ανεβάζει και τις τιμές εξαγωγής του κρόκου Κοζάνης…)

Υπάρχει περίπτωση στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι τσα­ντισμένοι με τη συνάντηση Τραμπ – Μητσοτάκη επειδή έβγαλε λιγότερο γέλιο απ’ ό,τι η αντίστοιχη με τον Τσίπρα;

Για τις προκλήσεις στα εθνικά θέματα αρθρογραφεί ο Κατρούγκαλος. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση του Στ. Γονίδη για την κλιματική αλλαγή.

Διαφημίζουν από την κυβέρνηση ότι ο Κυριάκος είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που πήγε Φλόριντα μετά τον Ελ. Βενιζέλο. Και όλοι γνωρίζουμε τι τέλος είχε ο… Βενιζέλος.

Καθηγητής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τον αγωγό EastMed γιατί, λέει, δεν συμφέρει την Τουρκία. Αν ήταν στην Πόλη το 1453…

…θα ήταν εκείνος που θα άνοιγε στον Μωάμεθ την Κερκόπορτα. Ως… πρόεδρος της επιτροπής υποδοχής.

«Κανένας αγωγός να μη διαπερνάει ελληνική γη ή θάλασσα», λέει κι ο Βαρουφάκης. Το φυσικό αέριο «γίγαντα» θα το φέρνουν τα περιστέρια;

Ή θα το πουλάνε στα φαρμακεία σε ταμπλέτες;

Όταν ακούτε τον Δένδια να λέει ότι δεν θα εκχωρήσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα, νιώθετε εθνική υπερηφάνεια ή σας… πιάνει σύγκρυο;

Φώφη: «Το 2020 βάζουμε τις βάσεις για τη μεγάλη επιστροφή». Έφυγε για weekend στην Αλίαρτο και νομίζει πως γυρίζει από τα… νησιά Μπόρα-Μπόρα.

Σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες για την τέχνη και τον πολιτισμό οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν τον… Ζουγανέλη. Για την κρίση ΗΠΑ – Ιράν ποιον θα φωνάξουν; Τον Γ. Λιάγκα;

Βγήκαν οι άλλοι με τα χιόνια στην Εθνική χωρίς αλυσίδες στα ΙΧ, εγκλωβίστηκαν κι ύστερα φώναζαν ότι δεν λειτουργεί το κράτος.

Υπάλληλοι της περιφέρειας καταγγέλλουν ότι ο Πατούλης παρήγγειλε έπιπλα 20.000 ευρώ. Το ένα σκαμπό;

Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί σ’ αυτήν τη χώρα έγινε υπουργός η Νοτοπούλου και σύμβουλος πρωθυπουργού ο Καρανίκας.

Να βυθίσουμε τα τουρκικά πολεμικά πλοία ζητάει ο Βελόπουλος. Ξύπνησε μέσα του ο Νικηταράς και νομίζει πως είναι ο Β. Καρράς.

Κλείνει τα γραφεία του στην Αθήνα το ΔΝΤ. Αφού πρόλαβε αυτό το 2010 να μας… κλείσει το σπίτι.

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στη Μύκονο. Κανένας σεβασμός στα… ιερά και τα όσια του τόπου! (Ο Λ. Γαβαλάς είναι καλά;)

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ