Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Αδ. Γεωργιάδη: «ΝΔ και Μητσοτάκης μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Αδ. Γεωργιάδη: «ΝΔ και Μητσοτάκης μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις των Αλ. Χαρίτση και Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με την άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού” στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” στον ΑΝΤ1.

Ο Αλ. Χαρίτσης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τη δήλωση του Α. Γεωργιάδη περί «αλλοίωσης του πληθυσμού;»

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή.

Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;»

Ενώ με Τweet Γραμματέας της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Ολ. Γεροβασίλη δήλωσε

«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;»

 


Σχολιάστε εδώ