Κύπελλο Ελλάδος: Χαλαρά ο Ολυμπιακός – Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάγωσε… τον ΠΑΟ

Κύπελλο Ελλάδος: Χαλαρά ο Ολυμπιακός – Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάγωσε… τον ΠΑΟ

Σε μια αναμέτρηση χαλαρή… ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καλαμάτα (0-2) και κλείδωσε την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι ερυθρόλευκοι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς. Ραντζέλοβιτς (6’) και Χριστοδουλόπουλος (53’) τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού.

Η Καλαμάτα απείλησε για πρώτη φορά στο 36’, ωστόσο η κεφαλιά του Ράκιτς έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Αλέν. Οι Πειραιώτες είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές πριν βγει το ημίχρονο, με τον Γκερέρο να πιάνει την κεφαλιά στο 40’ μετά από φάουλ του Λοβέρα (άουτ) ενώ στο 43’ έστειλε με σουτ την μπάλα λίγο έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την Καλαμάτα να έχει την πρώτη καλή στιγμή, με τον Αλέν όμως να είναι σε ετοιμότητα στο σουτ του Νατσιόπουλου, διώχνοντας σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βγήκε και πάλι μπροστά, πλησιάζοντας στο δεύτερο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπενζιά στο 51’ ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε για πρώτη φορά μετά την πολύμηνη απουσία του!

Στην κατάψυξη ο Παναθηναϊκός

Ο πρωτοπόρος της Super League 2, ΠΑΣ Γιάννινα, κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Γιώργος Δώνης είπε με τη λήξη του ματς: “Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που είναι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα παραπάνω. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο δεύτερο παιχνίδι”. 

Ο Αργύρης Γιαννίκης είπε: “Είχαμε απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος παρότι το γήπεδο ήταν κακό είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλη ομάδα, μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο αλλά και εμείς είχαμε 7-8 αντεπιθέσεις. Είναι καλό που πάμε στην Αθήνα χωρίς να δεχτούμε γκολ και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, η ομάδα έχει αλλάξει νοοτροπία. Μπράβο στα παιδιά”. 

Παρότι στο α’ ημίχρονο δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο, στο β’ μέρος, είδαμε πολύ πιο όμορφο θέαμα αφού αμφότερες οι ομάδες είχαν καλύτερο ρυθμό και περισσότερες προσπάθειες στην αντίπαλη περιοχή.

 

 


Σχολιάστε εδώ