Οι “Δρομείς Ελπίδας” έσπασαν το ρόδι στις συμμετοχές ΑΜΕΑ σε αγώνες ορεινού τρεξίματος

Οι “Δρομείς Ελπίδας” έσπασαν το ρόδι στις συμμετοχές ΑΜΕΑ σε αγώνες ορεινού τρεξίματος

Κάθε μονοπάτι έχει λακκούβες με λάσπη, αλλά αυτές οι λακκούβες μπορεί να μας υποδείξουν που να πατήσουμε… Και ο δρόμος είναι ένας: η αλληλεγγύη!

Οι “Δρομείς Ελπίδας” την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στα κακοτράχαλα μονοπάτια της Βαρυπόμπης απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως ακόμα και το ομορφότερο λουλούδι τρέφεται από τη λάσπη!

Ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς για την ομάδα, που έχει κατακτήσει τις καρδιές του δρομικού κινήματος τους τελευταίους μήνες, αποτέλεσε παράλληλα και την πρεμιέρα της συμμετοχής ΑΜΕΑ σε αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα!

Οι “Δρομείς Ελπίδας” με ειδική… κατα-δρομική σύνθεση κυλίνδρων, αποτελούμενη από έμπειρους δρομείς αγώνων βουνού, και με πιλότο τον αγαπημένο Σπύρο Ρούσση, αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το ακατάλληλο τερέν, και όποια άλλα μικροπροβλήματα, αντιπαρήλθαν των δυσκολιών και με την δύναμη της καρδιάς υπερκέρασαν όλα τα εμπόδια ανταποκρινόμενοι στην μέγιστη πρόκληση και συνάμα ιστορική στιγμή.

Ο 6ος αγώνας ορεινού τρεξίματος “Ελάφι Βαρυπόμπης” θα γραφτεί στα χρονικά του ορεινού τρεξίματος, και γενικά του δρομικού κινήματος, ως ο πρώτος αγώνας, στον οποίο υπήρξε συμμετοχή αθλητού με ειδικό αμαξίδιο..(joelette)

Οι “Δρομείς Ελπίδας” για μια ακόμη φορά έδειξαν πως η πρωτοπορία στους αγώνες και στην ζωή δεν έρχεται πάντα με την ταχύτητα, αλλά με το ψυχικό σθένος και την πίστη σε ένα σκοπό!


Σχολιάστε εδώ