Χρυσές ευκαιρίες λόγω της άνθησης του τεχνολογικού τομέα – Η Ελλάδα είναι ακόμη στο… χθες

Χρυσές ευκαιρίες λόγω της άνθησης του τεχνολογικού τομέα – Η Ελλάδα είναι ακόμη στο… χθες

Την ώρα που εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε στο χθες, ένα νέο Ελντοράντο θα αποκαλυφθεί για τους επενδυτές μέσα στην επόμενη δεκαετία. Χρυσές ευκαιρίες θα δημιουργηθούν λόγω της άνθησης του τεχνολογικού τομέα.

Ανάμεσα σε αυτά που θα εκπλήξουν είναι το ότι θα κυκλοφορήσουν οχήματα χωρίς οδηγό αλλά κυρίως αυτοκίνητα κατασκευασμένα με τη μέθοδο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, όπως τα ηλεκτροκίνητα όχημα μαζικής παραγωγής από 3D εκτυπωτή, όπως, για παράδειγμα, το αυτοκίνητο της κεντρικής φωτογραφίας που είναι προϊόν συνεργασίας ιταλικής εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων και κινεζικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξαρτημάτων από τρισδιάστατους εκτυπωτές. Οχήματα που θα πωλούνται σε μεγάλους αριθμούς.

Έρχεται η «οικονομία του διαστήματος», η οποία αυτήν τη στιγμή έχει τζίρο 340 δισ. δολάρια.

Η χρυσή… αθανασία

Ένα άλλο μέτωπο για τους επενδυτές έχει να κάνει με τη γήρανση του πληθυσμού. Το 2030 το 5,4% των Αμερικανών θα είναι άνω των 80 ετών, ποσοστό που το 2015 ήταν στο 3,7%. «Η… αθανασία μπορεί να αναδειχθεί ως το πιο ενδιαφέρον θέμα της ανθρωπότητας μέσα στη δεκαετία του 2020», σύμφωνα με τις προβλέψεις της Bank of America (BofA).

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτο: newatlas.com


Σχολιάστε εδώ