Αν ο Μητσοτάκης λύσει τα ελληνοτουρκικά με την ίδια… επιτυχία που είχε ο Τσίπρας στο Σκοπιανό, βλέπω μελλοντική πρωτεύουσα της χώρας να είναι η Πρέβεζα

Αν ο Μητσοτάκης λύσει τα ελληνοτουρκικά με την ίδια… επιτυχία που είχε ο Τσίπρας στο Σκοπιανό, βλέπω μελλοντική πρωτεύουσα της χώρας να είναι η Πρέβεζα

Πλην, εκτός και αν θέσει θέμα κυριαρχίας η Μάλτα! Οπότε ο κλήρος θα πέσει στην Άμφισσα.

Διευκρινίζει πάντως ο πρωθυπουργός ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με τον Ερντογάν υπό καθεστώς εκβιασμών. Δόξα τω Θεώ, μπορεί και χωρίς πίεση να υποχωρήσει!

«Κανείς δεν πρέπει να απειλεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», προειδοποιεί ο υπουργός Άμυνας. Σωστά. Μια χαρά μπορούμε κι από μόνοι μας.

Εννέα στους δέκα ζητάνε από Μητσοτάκη – Τσίπρα να συμφωνήσουν για τα εθνικά θέματα. Πιο πιθανό είναι να τα βρουν Άδωνης και Παπαγγελόπουλος.

Ο Μαρινάκης με τον Ιβάν Σαββίδη, ο Λαζόπουλος με τον Κούγια.

Για… έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ώρα είναι να βγει…

…και να καταγγείλει την παιδική κακοποίηση ο Ηρώδης.

Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τη Χάγη δηλώνει ο πρωθυπουργός. Σωστά. Τι έχουμε να χάσουμε; Το πολύ πολύ το Καστελλόριζο.

Όταν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες θα αγοράσουμε μαχητικά F-35. Πριν ή αφού φτάσει στο Σούνιο ο Ερντογάν;

Το 17,6% θεωρεί πρόσωπο της χρονιάς για το 2019 τον Τσίπρα. Με ποιο κριτήριο; Ότι έχασε τέσσερις εκλογές μέσα σ’ ένα τρίμηνο;

«Πατριωτική δύναμη ευθύνης (;) ο ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο Τσίπρας. Εντάξει, καλό, αλλά έχουμε ακούσει και πιο σύντομα ανέκδοτα.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται για να ανοίξει ο δρόμος στο… σοσιαλιστικό μέλλον! Στο Sudoku περισσότερες πιθανότητες θα είχαν.

«Το 2020 βάζουμε τις βάσεις για μια νέα αλλαγή», λέει η Φώφη. Ναι, ε; Και πότε ακριβώς παραιτείται;

Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν σοβαρά ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν στην εξουσία. Να το πουν εγκαίρως, να προλάβουμε να έχουμε φύγει εκτός Ελλάδας.

Ο Κατρούγκαλος είναι σίγουρος ότι δεν είναι στα σχέδια της Τουρκίας ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Απώτερος σκοπός της είναι να ανέβουν οι τιμές στα μούσμουλα.

«Να ρίξουμε μαύρη πέτρα στη δεκαετία της βαρβαρότητας», τονίζει ο Βαρουφάκης. Εννοεί τη δεκαετία που… έκανε τον υπουργό Οικονομικών και μέσα σε έξι μήνες έκλεισε τις τράπεζες…

…και λίγο έλειψε να βγούμε από το ευρώ και να χρεοκοπήσουμε; Αν έμενε και δεύτερο εξάμηνο θα μας έδιωχναν κι από τη Eurovision.

«Ο Θ. Μικρούτσικος έφυγε για τον ‘‘Σταυρό του Νότου’’», έγραψε ο Τσίπρας και μετά έψαχνε στο Google να βρει αν είναι συνοικία της Καλαμάτας ή παραπόταμος του Νείλου.

Ηθικό δίδαγμα από το μπάχαλο στην εθνική οδό: Όταν είσαι αντιπολίτευση, για τα προβλήματα φταίει η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο θείος και δύο κουμπάροι του.

Μητσοτάκης πρωθυπουργός, Τσίπρας αξιωματική αντιπολίτευση, Φώφη φορέας αλλαγής. Μήπως αντί για καλή χρονιά, να λέμε… ο Θεός βοηθός;

Όταν είσαι κυβέρνηση, φταίνε οι οδηγοί, το χιόνι, τα δέντρα, τα κοτσύφια. Α, κι ότι είναι πεσμένος τελευταία ο Νικ Καλάθης.

Έβαλαν να καθαρίσει τον δρόμο εκχιονιστικό που δεν είχε αλυσίδες. Σαν να στείλεις ναυαγοσωστικό να ψαρέψει φάλαινες.

«Νιώθουμε πιο έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο ικανοί…». Ποιος Αλαφούζος για το Τσάμπιονς Λιγκ; Ο Κουτσούμπας για την… επανάσταση!

Σύμφωνα με έρευνα, ένας στους δύο Έλληνες οδηγεί επικίνδυνα. Ο δεύτερος δεν οδηγεί.

Για το μπάχαλο στην εθνική «καρατόμησαν» τον διοικητή της Τροχαίας. Αν ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ, θα του έδιναν… προαγωγή. Που δεν τα πήγε και τόσο άσ­χημα!

Ενώ θα διόριζαν στο Δημόσιο τον γιο, δύο ανιψιούς του και τον μπατζανάκη της Γεροβασίλη από την Άρτα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ