Αλήθεια, σε ποια Ελλάδα ζούμε;

Αλήθεια, σε ποια Ελλάδα ζούμε;

Προ τριών εβδομάδων μία ξαφνική μπόρα έπληξε τη Βορειοανατολική Αττική και με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα Βόρεια Προάστια. Ολόκληρη η περιοχή του Δήμου Διονύσου βυθίστηκε στο σκοτάδι, με επακόλουθο τηλεοράσεις, τηλέφωνα και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα να «σιγήσουν». Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σχεδόν αμέσως. Όχι όμως και τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα, όπως internet κ.λπ.

Η Wind ανταποκρίθηκε άμεσα στις εκκλήσεις των πελατών της, για να διαπιστώσει ότι το πρόβλημα δεν ήταν δικό της, αλλά του ΟΤΕ. Οι τεχνικοί του, που ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση, όχι μόνο δεν αποκατέστησαν τη βλάβη του δικτύου, αλλά προκάλεσαν και πρόσθετη, με πλήρη αποκοπή της τηλεφωνικής σύνδεσης.

Τρεις συνεχείς εβδομάδες μετά την πρόκληση της βλάβης, κάτοικοι της περιοχής του Διονύσου στερούνται τηλεφωνικής σύνδεσης και μάλιστα χρονιάρες μέρες. Στις συνεχείς εκκλήσεις προς τον ΟΤΕ η απάντηση είναι ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί εντός των προσεχών τριών εργάσιμων ημερών! Ποιανού όμως έτους; Να πρόκειται περί ανταγωνισμού μεταξύ ΟΤΕ – Wind ή αναποτελεσματικότητας των ιδιωτικοποιήσεων; Νομικοί επισημαίνουν ότι στη συγκεκριμένη παραπάνω περίπτωση στοιχειοθετείται κατά του ΟΤΕ τόσο ποινικό, όσο και αστικό αδίκημα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ