Να στηριχθούν τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους…

Να στηριχθούν τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους…


Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Το χρυσό που κατέκτησε πρόσφατα η Εθνική πόλο Νέων Ανδρών ήταν το τρίτο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και το 55ο συνολικά του αθλήματος σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Και φυσικά αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου στους αθλητές, τους προπονητές τους και τη διοίκηση της ομοσπονδίας, που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έχουν καταφέρει να διατηρούν το άθλημα σε τόσο υψηλό επίπεδο και μας κάνουν υπερήφανους με τις συνεχείς επιτυχίες.

Αν, μάλιστα, υπήρχαν οι ανάλογες αθλητικές εγκαταστάσεις, το ελληνικό πόλο θα βρισκόταν μόνιμα στην κορυφή. Και η αθλητική ηγεσία επιβάλλεται, επιτέλους, να δώσει λύση σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Το πόλο έχει ανάγκη από πισίνες με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, έτσι ώστε οι προπονητές και οι αθλητές να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Η Πολιτεία κάποια στιγμή οφείλει να παρέμβει δραστικά και να βοηθήσει τους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους. Για να μη βλέπουν οι πολίστες την πρασινίλα στο νερό της πισίνας, ούτε να διηγείται η Κορακάκη, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, πώς έκανε προπόνηση στην παράγκα του Καραγκιόζη, παρέα με τους αρουραίους. Καλά είναι τα συγχαρητήρια μηνύματα, αλλά αυτά τα παιδιά είναι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την ενίσχυση από την Πολιτεία και οι πανίσχυροι παράγοντες του ποδοσφαίρου, που σκοτώνονται μεταξύ τους για τα δικά τους συμφέροντα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ