Ο ελληνικός εφοπλισμός έχει συγκινητική προσφορά… (video)

Ο ελληνικός εφοπλισμός έχει συγκινητική προσφορά… (video)

Πάνω από 33.000 άνθρωποι ωφελήθηκαν μέσα στο 2019 από τα προγράμματα στήριξης που προσφέρει η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, στην οποία μετέχουν ως δωρητές μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των ωφελουμένων είναι 15.000 παιδιά και νέοι και 3.500 άτομα με αναπηρία. «Το έργο της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ απλώνεται σε όλη τη χώρα και αποτελεί επιδίωξή μας να συνεχιστεί και να αποτελεί διαχρονικά καλό παράδειγμα για τη ναυτιλιακή κοινότητα και την ελληνική κοινωνία», δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης.

«Η παράδοση θέλει τη Ναυτιλία να υπηρετεί τη χώρα μέσα από μικρά και μεγάλα έργα προσφοράς σε κάθε περίοδο. Σε αυτό το πνεύμα δημιουργήθηκε η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ μια κοινή πλατφόρμα κοινωνικής στήριξης και ανάπτυξης υπεύθυνων πρωτοβουλιών συνδρομής της ναυτιλιακής κοινότητας στον τόπο. Γίνετε και εσείς μέλος αυτής της προσπάθειας και συμμετέχετε στο συλλογικό μας έργο.» προσθέτει ο  πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

 


Σχολιάστε εδώ