Το φαντάζεστε να πάμε στη Χάγη με Κυριάκο, Δένδια και Ντόρα; Ποιο Καστελλόριζο; Το Πόρτο Χέλι θα χάσουμε!

Το φαντάζεστε να πάμε στη Χάγη με Κυριάκο, Δένδια και Ντόρα; Ποιο Καστελλόριζο; Το Πόρτο Χέλι θα χάσουμε!

Μηδέ εξαιρουμένης και της Ελασ­σόνας.

Ενώ με Τσίπρα θα είχαμε σαφώς περισσότερες πιθανότητες. Λόγω… σύγχυσης, αντί για Χάγη θα πήγαινε Καζαμπλάνκα! Ή στην καλύτερη περίπτωση Νέο Δελχί.

Και μέχρι… να βρει τον δρόμο να γυρίσει, θα είχαμε προλάβει να σώσουμε τη Λαμία. Πριν χάσουμε το Μέτσοβο.

Δεν φοβάται «θερμό επεισόδιο» με την Τουρκία ο Μητσοτάκης. Ας του πει με τρόπο κάποιος ότι δεν συνορεύουμε με την Ελβετία. Ούτε καν με την Ουρουγουάη.

Χριστούγεννα ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε την… ακριτική Κάσο! Για Πρωτοχρονιά λέει να πάει στην παραθαλάσσια Τρίπολη, Θεοφάνεια στην ορεινή Βάρκιζα.

Κατά τον Τσίπρα, όταν κάνουν επέλαση τα ΜΑΤ είμαστε κατεχόμενη χώρα. Και όταν κάνουν επιδρομές οι μπαχαλάκηδες είμαστε… η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Που ετοιμάζεται για το «GNTM 3».

Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Μετά τη σφοδρή επίθεση Ραγκούση τρίζουν τα θεμέλια του… συστήματος Μητσοτάκη. Από τα… γέλια!

Να μην απαντάμε στις προκλήσεις του Ερντογάν λέει η Ντόρα. Αν ζητήσουμε συγγνώμη, αρκεί, ή πρέπει να πάμε γονατιστοί ως την Άγκυρα;

Ναι, ο Χριστός ήταν πρόσφυγας, η Φάτνη είχε ενταχθεί στον «νόμο Κατσέλη» για την πρώτη κατοικία κι αν ζούσε σήμερα ο Ιωσήφ θα ψήφιζε Κατρούγκαλο. Στην καλύτερη περίπτωση Π. Πολάκη.

Κινήσεις αποκλιμάκωσης της έντασης περιμένει από την Τουρκία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας.

Μεταξύ μας, πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο Βορίδης το «Voice». Ο Τασούλας το επόμενο «X-Factor».

Το γεγονός ότι οι επιστήμονες κατά κανόνα δίνουν γυναικεία ονόματα στις θεομηνίες δύο τινά μπορεί να σημαίνει: Πρώτον ότι είναι παντρεμένοι και δεύτερον ότι έχουν περάσει… δύσκολα.

Να μην ανακηρύξουμε ΑΟΖ στο Αιγαίο γιατί υπάρχει κίνδυνος να… θυμώσει η Τουρκία συμβουλεύει ο Σημίτης. Να παραδοθούμε από Δευτέρα ή είναι too much;

Πήρε ο Τσίπρας Τζουμάκα – Μπίστη και δηλώνει ότι δεν φοβάται τις ε­κλογές. Σαν να πάρει ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ τον Βαμβακούλα και να πει ότι άνετα «χτυπάει» Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευτυχώς που η Τουρκία είναι σε απομόνωση και διεκδικεί το μισό Αιγαίο και τα 2/3 της Μεσογείου. Διαφορετικά θα… έβαζε πόδι και στον Ατλαντικό.

Πέντε στους δέκα Έλληνες κρίνουν θετικά την πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα. Που σημαίνει ότι έχουν καταλάβει ποια ακριβώς πολιτική εφαρμόζει.

Ήταν η Φάτνη το πρώτο Airbnb;

Οι άλλοι στο Ναύπλιο έφτιαξαν αφίσα για εκδήλωση με τον Χριστό… τρανσέξουαλ και μετά κλαίγο­νταν ότι δέχονται απειλές. Και τι περίμεναν ακριβώς; Να τους στέλνουν λουλούδια;

Στη θέση του Κυριάκου πάντως, αν έπρεπε, κατεβαίνοντας από το βουνό, να ανακοινώσω το όνομα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, θα προτιμούσα να μείνω για πάντα στο βουνό.

Τριάντα πέντε τα θύματα από την πτώση λεωφορείου σε γκρεμό στη Σουμάτρα. Σιγά την τραγωδία! Στις εκλογές του 2015 κάπου 2 εκατ. ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν… άκλαυτοι!

Την «πέφτουν» διάφοροι στον Ραγκούση διότι το 2016 έβριζε τον Τσίπρα και τώρα τον χειροκροτάει. Και τι θέλουν να πουν; Ότι είναι αναξιόπιστος; Αν είναι δυνατόν!

Σύμφωνα με έρευνα, οι Γερμανοί πιστεύουν ότι πιο επικίνδυνος για την πα­γκόσμια ειρήνη είναι ο Τραμπ. Αν ρωτούσαν στην Ελλάδα, θα απαντούσαν η Έλ. Ακρίτα ή ο Αρναούτογλου.

Αν στις επόμενες εκλογές ο λαός δεν τον βάλει στη Βουλή, ο Θ. Τζήμερος θα φύγει από την πολιτική. Γιατί, πότε είχε έρθει;

Υφίσταται, λέει, Νεολαία Ελληνικής Λύσης. Δηλαδή, 18χρονα που, όταν μεγαλώσουν, ονειρεύο­νται να γίνουν Βελόπουλοι! Ηρώδη, ζεις;

Χειμώνας, κρύο, καιρός για δύο. Επιπλέον…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ