Ομαδικό κώλυμα δήλωσαν οι διαιτητές – Στον αέρα πρωτάθλημα και κύπελλο

Ομαδικό κώλυμα δήλωσαν οι διαιτητές – Στον αέρα πρωτάθλημα και κύπελλο

Διαιτητές και βοηθοί της Superleague δήλωσαν την Κυριακή στην ΚΕΔ ομαδικό κώλυμα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Oυσιαστικά, “κατοχυρώνουν” την αποχή τους από τις δύο προσεχείς αγωνιστικές, 17η και 18η, και από τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας της φάσης των “16”.

Με την κίνηση αυτή διασφαλίζουν την περίπτωση που ορίζονταν από την ΚΕΔ και δεν παρουσιάζονταν στους αγώνες καθώς θα υπήρχε σημαντικό νομικό έρεισμα για αγωγές εναντίον τους από τις ομάδες ή ακόμα και από την ΕΠΟ στην περίπτωση που η Λίγκα στρεφόταν εναντίον της ομοσπονδίας ως προϊσταμένης αρχής των διαιτητών (τηλεοπτικές ρήτρες, διαφυγόντα κέρδη, κ.α).

Πλέον, μετά τη δήλωση κωλύματος, η ΚΕΔ δεν έχει δικαίωμα κανενός ορισμού και μένει η Superleague… επί ξύλου κρεμάμενη! Το πρόβλημα για τη Λίγκα είναι τεράστιο, όχι μόνο λόγω των πιθανών “ποινών” λόγω της τηλεοπτικής ρήτρας για αναβολή αγωνιστικής, αλλά και λόγω του πολύ “πιεσμένου” προγράμματος, ειδικά αν αναβληθούν και οι αγώνες Κυπέλλου!

Υπ΄αυτές τις συνθήκες το σημερινό (13.30) διοικητικό συμβούλιο θεωρείται κρίσιμο, καθώς οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Πληροφορίες απο το gazzetta.gr


Σχολιάστε εδώ