ΓΛΥΚΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ

ΓΛΥΚΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ


Συγγραφέας
ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟΥ


Τι θα έλεγες να μάθαινες να δημιουργείς ξεχωριστά γλυκά χωρίς προσθήκη επεξεργασμένης ζάχαρης;
Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εύκολο από ό,τι πίστευες και θα βρεις 31 απολαυστικές, γλυκές και υγιεινές συνταγές μαζί με τις θερμίδες τους! Από μπάρες και μπισκότα, που θα έχεις μαζί σου στη δουλειά ή στο ταξίδι, μέχρι την τούρτα που θα φτιάξεις για το παιδικό πάρτι!
Όλα φτιαγμένα με υλικά που δε θα σε δυσκολέψουν!
> Οι θερμίδες των συνταγών έχουν μελετηθεί από τη Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, B.Sc., M.Sc.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟΥ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι πολιτικός µηχανικός µε µεταπτυχιακές σπουδές στα περιβαλλοντικά και στα παιδαγωγικά.
Η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε το 2009 να αρχίσει να γράφει το δικό της food blog (www.sugarbuzz.gr), στο οποίο παρουσιάζει ως επί το πλείστον συνταγές γλυκών, και να παρακολουθεί σεµινάρια ζαχαροπλαστικής και φωτογραφίας.
Κέρδισε το 2ο βραβείο στον διαγωνισµό µαγειρικής του ελληνικού περιοδικού Olive το 2010.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ εκδόθηκε το 2012 το πρώτο της βιβλίο, το Cupcakes, και το 2013 το δεύτερο βιβλίο της, το Cookies το οποίο ήταν στην βραχεία λίστα της κατηγορίας του στα Βραβεία Βιβλίου Public 2014.
Πραγματοποιεί σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, έχει συνεργαστεί με το περιοδικό Καλά Μαγειρέματα με τον Βαγγέλη Δρίσκα, επιμελείται συνταγές και φωτογραφίζει για το περιοδικό Έτσι Απλά, ενώ διατηρεί εβδομαδιαίο food blog στο δημοφιλές γυναικείο site MissBloom.gr.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:
https://www.facebook.com/blissbuzzgr/


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Κατηγορία: Μαγειρική – Διατροφή
ISBN: 978-618-01-3195-6 

Δείτε το video του βιβλίου


Σχολιάστε εδώ