Πολιτιστικές εκδηλώσεις οι καταλήψεις κτιρίων λέει ο Κατρούγκαλος… Αναλογικά, οι βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια…

Πολιτιστικές εκδηλώσεις οι καταλήψεις κτιρίων λέει ο Κατρούγκαλος… Αναλογικά, οι βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια…

…είναι κάτι σαν τα βεγγαλικά στον γάμο της Πέ­γκυς Ζήνα!

Αυτό το 7% που δεν ανησυχεί με τις τουρκικές προκλήσεις τι ακριβώς είναι; Fans του Βελόπουλου ή γιαπωνέζοι τουρίστες;

Λίγο ακόμη να κρατούσε η δίκη της Χρυσής Αυγής και η εισαγγελέας θα ζητούσε… δημόσια συγγνώμη από τον Ν. Μιχαλολιάκο.

Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για τα ελληνοτουρκικά, απλά το σχέδιο δεν γνωρίζει ότι το… έχει η κυβέρνηση.

Να μην ακολουθούμε τον Ερντογάν στην ακραία ρητορική του, συμβουλεύει η Ντόρα. Κάτσε να φθάσουν τα τουρκικά πολεμικά στο Αίγιο και μετά… θυμώνουμε.

Ο Μητσοτάκης λέει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος «θερμού επεισοδίου», ο Άδωνης το αποκλείει. Θα μας κηρύξει τον πόλεμο η Τουρκία και θα το μάθουμε από τον Λιάγκα.

Παραδόξως, η εισαγγελέας δεν πρότεινε να δοθεί ψυχική οδύνη στα μέλη της Χρυσής Αυγής. Τέτοια ταλαιπωρία να… δέρνουν κόσμο.

Το να κάνει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής ο Σημίτης είναι σαν να οργανώσει μαραθώνιο αγάπης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ηρώδης.

Διεκδικούν οι Τούρκοι το μισό Αιγαίο και ο Δένδιας λέει ότι δεν πρέπει να… πέφτουμε στο επίπεδό τους. Σωστά. Άλλωστε, το Καστελλόριζο έχουν βάλει στο μάτι, όχι τη Ζάκυνθο.

Ο Κουτσούμπας (ΚΚΕ) δεν θέλει ούτε συμβιβασμό ούτε πόλεμο με την Τουρκία. Και τι προτείνει εναλλακτικά; Ελληνοτουρκικό «Next Top Model» στη Φολέγανδρο;

Ανθρωπιστική καταστροφή η σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, λέει η Γ. Αγγελοπούλου. Κάτι σαν το τσουνάμι στην Ινδονησία, την… έκρηξη ηφαιστείου στη Ν. Ζηλανδία.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισαγγελέως, η Χρυσή Αυγή δεν είναι παραβατική οργάνωση. Αλλά; Παιδικός σταθμός στα Φάρσαλα;

Ωραία η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εξαρχείων. Μόνο που… άρπαξε κάπως στον κορμό και στα κλαδιά.

Ενοχλούνται στον ΣΥΡΙΖΑ που οι Ένοπλες Δυνάμεις ασχολούνται με την εσωτερική ασφάλεια. Όταν κάνουν… babysitting σε πρόσφυγες δεν έχουν πρόβλημα.

Είδηση δεν είναι που δεν βγήκε κανείς από τη ΝΔ να στηρίξει τον Καραμανλή στην επίθεση από Σημίτη. Είδηση είναι ότι δεν υπερασπίστηκε κανένας τον Σημίτη.

Παραμένει ο στόχος της κυβέρνησης να ξεκινήσουν αρχές του 2020 τα έργα στο Ελληνικό. Αν κι εφόσον ξεκινήσουν, υπό τον όρο ότι θα πάρουν μπροστά.

«Πρωτοστατούμε στο μέτωπο αντίστασης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης», δήλωσε ο Φλα­μπουράρης. Μετά έφτιαξε ένα τίλιο…

…πήρε τα χάπια για τα αρθριτικά και τη χοληστερίνη και αποκοιμήθηκε στον καναπέ. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει.

Γενναία δήλωση Δένδια: «Αν απαιτηθεί, μπορούμε κι από μόνοι μας». Να… υποχωρήσουμε.

Το ΚΙΝΑΛ βλέπει ε­μπλοκή Παπαγγελόπουλου και στην υπόθεση με το πλοίο «Noor 1». Όπως πάει, σε λίγο θα του χρεώσουν και την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Να βυθίσουμε τα τουρκικά γεωτρύπανα που θα μπουν στα χωρικά μας ύδατα προτείνει ο Βελόπουλος. Ξύπνησε μέσα του ο Ν. Σφακιανάκης και νομίζει πως είναι ο Γ. Καραϊσκάκης.

Η κυβέρνηση διορίζει τους ημέτερους, μοιράζει επιδόματα, υπόσχεται προσλήψεις στο Δημόσιο. Συριζαίοι με… γραβάτες.

Επιτίθεται στη ΝΔ ο Θ. Τζήμερος γιατί παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη τη Χρυσή Αυγή. Ενώ το σωστό θα ήταν να στείλει λουλούδια στα γενέθλια του Κασιδιάρη!

Κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική κάνει και ο Πολάκης. Σαν να βγει στη Λυρική να τραγουδήσει όπερα ο Ν. Βέρτης.

Αγανακτούν στον ΣΥΡΙΖΑ για τα αρχαία στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Ενώ επί τεσσεράμισι χρόνια είχαν «παγώσει» τις εργασίες στην Αμφίπολη, μην τυχόν θυμώσει ο Ζάεφ.

Ανησυχεί ο Μαλέλης για τη Δημοκρατία και ο Τράγκας για την εθνική κυριαρχία. Σύνορα δεν έχει η κωμωδία.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ