FROZEN ΙΙ – ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ | Μαγεμένη Περιπέτεια Επαυξημένης Πραγματικότητας

FROZEN ΙΙ – ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ | Μαγεμένη Περιπέτεια Επαυξημένης Πραγματικότητας

Για παιδιά ηλικίας από 5 ετών

Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ,
ΚΡΙΣΤΟΦ, ΣΒΕΝ ΚΑΙ ΟΛΑΦ

Ταξίδεψε κι εσύ παρέα με τους αγαπημένους σου ήρωες στον παγωμένο Βορρά
και ανακάλυψε τις νέες μαγικές δυνάμεις της Έλσας


Η Ελσα ακούει μια παράξενη φωνή από τον βορρά να την καλεί. Μαζί με την αδερφή της Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, παίρνουν μέρος σε ένα καινούργιο ταξίδι μακριά από το σπίτι τους, την Αρεντέλα, ώστε να ανακαλύψουν την προέλευση των μαγικών δυνάμεων της Έλσας και να σώσουν το βασίλειο.

> Μέσα από την εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας, όλοι οι αγαπημένοι ήρωες από την ταινία ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2, εμφανίζονται μαγικά μπροστά στα μάτια των αναγνωστών!

> Κατέβασε τη δωρεάν εφαρµογή στο κινητό τηλέφωνο ή το τάµπλετ σου, παίξε µαζί µε τους αγαπηµένους σου ήρωες και ζήσε µια απίστευτη, εικονική περιπέτεια!

> Σύλλεξε τα πορτρέτα των αγαπημένων σου φίλων από την ταινία ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2.

> Βρες τους κρυστάλλους για να απελευθερώσεις τις μαγικές δυνάμεις, ακριβώς όπως η Έλσα!


♦ Από το 2013, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η ταινία κινουμένων σχεδίων Ψυχρά κι Ανάποδα της Disney έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο και αγαπήθηκε τόσο από τα παιδιά όσο και από τους ενήλικες. Τώρα, οι οπαδοί της Άννας και της Έλσας μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό βιβλίο Επαυξημένης Πραγματικότητας που παρουσιάζει αναλυτικά τους αγαπημένους τους ήρωες από το ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2.
♦ Εντυπωσιακά εφέ Επαυξημένης Πραγματικότητας ζωντανεύουν τις δύο αδελφές και την παρέα τους μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με τη βοήθεια της οθόνης μιας «έξυπνης» συσκευής.
♦ Οι μικροί αναγνώστες μαθαίνουν τα πάντα για τους αγαπημένους τους ήρωες, και συλλέγουν κρυστάλλους για να απελευθερώσουν μαγικές δυνάμεις, όπως και η Έλσα.
♦ Στο βιβλίο παρουσιάζονται και οι νέοι ήρωες από την καινούργια ταινία, ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2, η οποία προβλήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019.
♦ Η Επαυξημένη Πραγματικότητα μεταφέρει τον θαυμαστό κόσμο των αγαπημένων ηρώων, από τις σελίδες του βιβλίου στο σπίτι σας.
♦ Διαδραστικό βιβλίο με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας, που μετατρέπει το διάβασμα σε περιπέτεια.


ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  – Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!
iPad • iPhone • iPod • Android

Η τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας (augmented reality) ενώνει τον πραγματικό με τον εικονικό κόσμο, χρησιμοποιώντας διαδραστικές κινούμενες εικόνες και πληροφορίες. Με την τεχνολογία αυτή, μπορεί να ενωθούν μουσική, ήχοι και κινούμενες εικόνες με τις σελίδες ενός βιβλίου, επιτρέποντας στον αναγνώστη να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο του βιβλίου μέσω μιας «έξυπνης» συσκευής (κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ).


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία
ISBN: 978‐960‐621‐375‐5


Σχολιάστε εδώ