Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο – Σε τροχιά πλέι οφ η ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο – Σε τροχιά πλέι οφ η ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, η οποία υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» σε «λευκή» ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η πειραϊκή ομάδα είναι επρώτος στη βαθμολογία, όμως αν ο ΠΑΟΚ νικήσει αύριο στην Τούμπα τον Ατρόμητο το τέλος του χρόνου θα τη βρει στη δεύτερη θέση, πίσω από τον «Δικέφαλο».

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποφάσεις του εκ Πέλλας διαιτητή Βασίλη Φωτιά, ο οποίος κατόπιν υπόδειξης του βοηθού του και συνεννόησης με το VAR ακύρωσε γκολ του Σουντανί στο 17΄, σε φάση που ο Αλγερινός επιθετικός φαίνεται να καλύπτεται.

Ακόμη, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε μία περίπτωση που θα συζητηθεί αρκετά καθώς ο Φεράρι σταμάτησε με σώμα και χέρια τον Ελ Αραμπί στην περιοχή του Βόλου, αλλά σφύριγμα δεν ακούστηκε.

Ο ολυμπιακός έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 29΄ ο Λοβέρα πήρε τη θέση του Μπρούνο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκερέρο αντικατέστησε τον Σουντανί.

 

Σε τροχια πλέι οφ η Λάρισα

Με άνετη νίκη επί του Πανιωνίου (2-0), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αποχαιρέτησε το 2019 η ΑΕΛ, που έφτασε στους 22 βαθμούς.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ένταση και τις διαμαρτυρίες των «κυανέρυθρων» προς τον διαιτητή Γκορτσίλα, ιδιαίτερα για την αποβολή του Οικονομίδη. Στο 13ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μόρα και στη συνέχεια βρήκε το απλωμένο χέρι του Παπαγεωργίου, με τον ρέφερι να δίνει πέναλτι ύστερα από 4 λεπτά (!), με τη συνδρομή του VAR και τον Φατιόν να ευστοχεί από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 28΄ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Γκορτσίλας έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη για φάουλ στον Φατιόν.

 


Σχολιάστε εδώ