Νόμος και τάξη, και όποιος βγει από τη γραμμή χάνει…

Νόμος και τάξη, και όποιος βγει από τη γραμμή χάνει…

Δεν κρύβει την ταυτότητά της η κυβέρνηση. Άλλωστε, ο επικεφαλής της, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ξεκάθαρος. Τόσο ξεκάθαρος, που σου λέει μέχρι και πού θα περπατάς. Όχι στον δρόμο, όπου κινδυνεύεις να σε χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο ή δίκυκλο και να τρέχεις στα νοσοκομεία και να ταλαιπωρείσαι. Θα διαδηλώνεις για τα προβλήματά σου σε μια λωρίδα του πεζοδρομίου. Κι αν βγεις από αυτήν, απ’ το αυτί και στο κρατητήριο.

Τέρμα οι διαδηλώσεις, οι πορείες και το μπλοκάρισμα των δρόμων. Αυτά που ήξερες επί ΣΥΡΙΖΑ και πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ τελειώσανε.

Νόμος και τάξη, όπως το καθορίζω εγώ…

Τέλος και οι απεργίες. Και η… ποινή δεν θα είναι αστεία… Αυτό που έκαναν οι 21 του Μετρό θα το πληρώσετε όλοι ακριβά. Στο εξής θα απεργείτε στο… γραφείο σας με μια ταμπέλα που θα γράφει «απεργώ». Και έτσι, τέλος και σε αυτό το δικαίωμα. Όλα θα λειτουργούν νόμιμα… Άλλωστε, τον νόμο εγώ τον φτιάχνω.

Νόμος και τάξη, που τα καθορίζω εγώ, και μαζί μου θα είναι και ο κόσμος, που βασανίζεται από τις απεργίες. Αρκετά απεργήσατε τόσα χρόνια, ώρα να ξεκουραστείτε…

Για την υγεία σας ενδιαφέρομαι…

Και όποιον τολμήσει να βγει έξω από τη γραμμή τον περιμένει «Κουκάκι»! Και το ξύλο της αρκούδας…
Όλα αυτά, όμως, γυρίζουν μπούμερανγκ έτσι και τύχει να είναι παρών ο Νίκος Αλιβιζάτος, για τον οποίο το Σύνταγμα δεν είναι κανένα… Άρλεκιν για να περνάει η ώρα…

Και τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, Κυριάκο…

TO ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ