Ως την άκρη του ονείρου (Περιέχει CD)

Ως την άκρη του ονείρου (Περιέχει CD)


Συγγραφέας
Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος
Ελίζα Βαβούρη
Μουσική
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας 

Ως την άκρη του ονείρου µ’ ένα ταξίδι ενηλικίωσης που αποδεικνύει πως, αν το θέλουµε, µπορούµε να κατακτήσουµε τα όνειρά µας. Πως η πίστη και η ελπίδα είναι επιλογή και πως κάθε µικρό ή µεγάλο θαύµα, κάθε όνειρο και κάθε νίκη συντελείται χάρη σ’ ένα σπουδαίο αλλά απλό «κόλπο»: την αγάπη.
Μια ιστορία που αξίζει σε όσους τολµούν να ζήσουν, να αναζητήσουν και να διεκδικήσουν…

Μια παράσταση ροµαντική σε καιρούς αντι-ροµαντικούς, ιδεαλιστική σε καιρούς κυνικούς, µια παράσταση που µας στέλνει αισιόδοξα µηνύµατα για τη διαφορετικότητα, τη φιλία, την αγάπη, την οικογένεια και µας θυµίζει την αναγκαιότητα να αγωνιστούµε, να µην το «βάζουµε ποτέ κάτω», για να ανακαλύψουµε τους φίλους, τους συντρόφους, τους συνταξιδιώτες µας… Ως την άκρη του ονείρου.

Το βιβλίο περιέχει CD µε αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια µε τους:
Βασίλη Λέκκα, Νέλλη Γκίνη, Νικόλα Μπράβο, Τζερόµ Καλούτα, Έλενα ∆ελακούρα, Παύλο Εµµανουηλίδη, Ελένη Καρβέλη, Νίκο Παρασκευόπουλο, Έλενα Παπαδηµητρίου, Φώτη Λάµαρη, Ευγενία Μανούσου

♦ Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας 
♦ Αφηγείται η Κέλλυ Σταµουλάκη

Απόσπασμα βιβλίου 

Διαβάστε το απόσπασμα ΕΔΩ


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός, στιχουργός.
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θέατρο στις δραματικές σχολές Βεάκη και Χατζίκου και σκηνοθεσία κινηματογράφου στο New York College.
Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών. Έχει γράψει θεατρικά έργα και παραμύθια για παιδιά, σενάρια για ταινίες μικρού μήκους, καθώς και οδηγό θεατρικού παιχνιδιού και θεατρικής αγωγής για εκπαιδευτικούς. Έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ταινίες μικρού μήκους σε σενάριο της ιδίας.
Στιχουργικά συμμετέχει στα προσωπικά άλμπουμ του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Ήρωες με καρμπόν» και «Άλλαξαν πολλά» και έχει γράψει στίχους για τις θεατρικές της παραστάσεις. Επίσης, για χρόνια δίδαξε θεατρική αγωγή και θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και εκπαιδευτικούς.
Διαμορφώνοντας, μέσα στην πορεία της, μια συγκεκριμένη αντίληψη και άποψη για το θέατρο για παιδιά και θέλοντας να καταθέσει μια πρόταση υψηλής αισθητικής με στοιχεία ανανέωσης, ιδρύει το 2002 το θίασο «Αβάντι», συγκεντρώνοντας γι’ αυτόν τον σκοπό καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και νέους ταλαντούχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κατηγορία: Για Παιδιά, Βιβλία με cd
ISBN: 978-960-567-215-7


Σχολιάστε εδώ