Την καμπάνα χτυπάει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Την καμπάνα χτυπάει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή


Την καμπάνα χτυπάει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης: «Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις αυξάνουν τα διαπραγματευτικά εργαλεία».

Και επισημαίνει: «Θα ήταν καλό να αποφασιστεί η μόνιμη παρουσία μονάδων του Στόλου στην Κρήτη και η αναβάθμιση των υποδομών τού εκεί Ναυστάθμου».

♦ «Ο κ. Παυλόπουλος με το παράδειγμά του μας δείχνει τον δρόμο, ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι με την πίστη μας στον Χριστό και την αγάπη μας στην πατρίδα», τόνισε ο Μητροπολίτης Νίκαιας Αλέξιος μετά το τέλος της λιτανείας προς τιμήν των Αγίων Νεομαρτύρων Σταμάτιου, Ιωάννη και Νικόλαου, οι οποίοι κατάγονταν από το όμορφο νησί των Σπετσών.

Ένας πολύ καλός φίλος…
…ο Νίκος Αμμανίτης, που από τούτο το μετερίζι τον γνώρισαν οι φίλοι αναγνώστες του «ΠΑΡΟΝ», μέσα από τη γλαφυρή και γεμάτη αναμνήσεις στήλη του, με τον τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό», στην οποία ανάσταινε παλιές ιστορίες λες και ήταν σήμερα, έφυγε για το μακρινό ταξίδι, που δεν έχει γυρισμό.
Στην κόρη του την Κατερίνα και την εγγονή του θερμά συλλυπητήρια.

♦ Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε χειμώνα, μια και ο καιρός κάθε άλλο παρά το πιστοποιεί. Δείγματα της περιβόητης κλιματικής αλλαγής. Λέτε να κάνουμε Χριστούγεννα σε δέκα μέρες με ήλιο;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ