Υπέρ της άμεσης προσφυγής στη Χάγη η Ντόρα… Πρώτη φορά βλέπω γαλοπούλα να βιάζεται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Υπέρ της άμεσης προσφυγής στη Χάγη η Ντόρα… Πρώτη φορά βλέπω γαλοπούλα να βιάζεται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Θα έχουν φτάσει τα τουρκικά αντιτορπιλικά στο Σούνιο και από την κυβέρνηση θα λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος θερμού επεισοδίου!

Ο Κυριάκος, πάντως, είναι… βέβαιος: Ο Ερντογάν έχει ηττηθεί διπλωματικά. Έτσι εξηγείται που διεκδικεί το μισό Αιγαίο, βάζει πόδι στη Μεσόγειο…

…αλλά δεν τολμά να θέσει ευθέως θέμα Ζακύνθου, Μάλτας ή Τζαμάικας.

Έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι ο Ερντογάν θα προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Οι υπόλοιποι τέσσερις τι νομίζουν; Ότι θα καλέσει τον Μητσοτάκη στο πάρτι γενεθλίων της Εμινέ χανούμ;

Το 20% δεν θέλει στις επόμενες εκλογές να κερδίσει ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά; Ο Βαρουφάκης ή το Allou Fun Park;

Το ότι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής τα χειρίζεται ο Δένδιας προκαλεί –όσο να πεις– ένα αίσθημα ασφάλειας. Στην… Τουρκία.

Νίκη των Εργατικών στις εκλογές της Μ. Βρετανίας είχε προεξοφλήσει ο Τσίπρας. Πάνω που έλεγα να του ζητήσω να μου πει τους τυχερούς αριθμούς για το τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ!

Ο Τσίπρας φιλοδοξεί να χτίσει την Κεντροαριστερά του μέλλοντος με υλικά του παρελθόντος. Σαν να θες να πετάξεις στο φεγγάρι με ανεμόπτερο.

Δεδομένου ότι έχει συγκυβερνήσει με Καμμένο, Κουίκ κ.ά., η συνεργασία του με Τζουμάκα, Γκλέτσο, κ.ά., είναι ένα κεφάλαιο. Στο… κουκλοθέατρο!

Το ότι ο πρωθυπουργός εκλιπαρεί τους ξένους να έρθουν να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα δεν είναι σοβαρή επενδυτική πολιτική…

…Περισσότερο με ζητιανιά μοιάζει. (Ο «Βασιλάκης Καΐλας» των funds!)

Τo 1989 η Αριστερά παρέπεμψε τον Ανδρ. Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο ως διεφθαρμένο. Το 2019 τον θαυμάζει και θέλει να του μοιάσει!

Τουλάχιστον, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο θα χάσουμε από τους Τούρκους βάσει σχεδίου. Ενώ με τον Τσίπρα θα ήταν από… χαζομάρα.

Έγραψε η Ν. Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ) «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» και μετά τον σάλο… εξήγησε ότι δεν είχε στόχο να θίξει τους αστυνομικούς. Αλλά; Τα… γουρούνια;

Όταν λέει ο Κατρού­γκαλος ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει πιο ενεργητική εξωτερική πολιτική, τι ακριβώς εννοεί; Να δώσουμε Red Bull στον Δένδια;

Το 84ο έτος της ηλικίας του διανύει ο Σημίτης, αλλά Φώφη και διάφοροι άλλοι λένε ότι είναι μια χαρά για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Άδεια από τον Άγιο Πέτρο έχουν πάρει;

Ανένδοτο κατά της κυβέρνησης ξεκίνησε ο Παπαδημούλης. Με «έδρα» το νέο τρέντι sushi bar στις Βρυξέλλες.

Έξω φρενών με τη δράση της ΕΛΑΣ ο Ν. Τόσκας. Λογικό. Ως υπουργός συμβούλευε τους πολίτες αν μπουν κλέφτες στο σπίτι τους να… κάνουν πως κοιμούνται!

«Αν χρειαστεί, να κηρύξουμε τον πόλεμο», λέει η Φώφη. Σε περίπτωση επιστράτευσης θα στείλει πρώτη γραμμή τον Γερουλάνο. Να φτιάχνει cappuccino στους φαντάρους.

Μικρή διακοπή για διαφημίσεις: Ο Κουμουτσάκος ξεκίνησε διεθνείς επαφές για το Μεταναστευτικό. Σχέδια για διεθνή καριέρα κάνει ο Βέρτης.

Ο Βρούτσης έφτιαξε φορέα για να πείσει τους έλληνες επιστήμονες που έφυγαν εκτός λόγω κρίσης να επιστρέψουν. Για… διακοπές;

«Να μην κλείνουμε τα σύνορα στους πρόσφυγες», λέει ο Βαρουφάκης, διότι καταγόμαστε από την Αφρική, άρα όσοι έρχονται από Γκάνα, Σομαλία, κ.λπ., μπορεί να είναι συγγενείς μας!

Οι μόνοι που λείπουν από την… επιχείρηση ανασυγκρότησης του Τσίπρα είναι ο Άκης και η Μιμή. Αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Έβαλαν διοικητή νοσοκομείου… αρχιτέκτονα. Και υποδιοικητή ποιον; Personal trainer ή pastry chef;
Τραμπ, Τζόνσον, Πούτιν, Ερντογάν. Είναι απορίας άξιον ότι παραμένει στη θέση του ο πλανήτης.


Σχολιάστε εδώ