Η ΑΕΚ έσπασε το μπλόκο στα Πηγάδια – Εξάδα για τον Παναθηναϊκό – Σούπερ… τριάρα για τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ έσπασε το μπλόκο στα Πηγάδια – Εξάδα για τον Παναθηναϊκό – Σούπερ… τριάρα για τον ΟΦΗ

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ και την πρώτη εμφάνιση στον πάγκο του Καρέρα. Σπουδαία νίκη γιατί έσπασε το “στοπ” της Ξανθης και σίγουρα θα αλλάξει και την ψυχολογία της. Η νίκη της Ένωσης ληρθε χάρη σε τέρμα του Κώστα Γαλανόπουλου.

Η Ξάνθη προσπάθησε με καλή παρουσία στο γήπεδι καλό πρέσινγκ αλλά η ΑΕΚ ήταν ουσιαστική και εκμεταλέυτικε την αριθμητική της υπεροχή παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο. Πολύ καλός ο Κρίστιτσιτς που στην ουσία ξεκινά την φάση του γκολ και τον οποίο ο Καρέρα έβαλε πολύ κοντά στην περιοχή, κάτι σαν δεύτερο δεκάρι.

«Επαγγελματική» νίκη και… εξάδα για τον Παναθηναϊκό!

Αν και δυσκολεύθηκε ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τη Λαμία, που έπαιζε με 10 από το 60’, χάρη σε πέναλτι του Χατζηγιοβάνη και γκολ του Περέα, για να ανέβει πρώτη φορά φέτος σε θέση πλέι οφ!

Οι «πράσινοι» ήταν κακοί σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βελτιώνοντας την εικόνα τους στην επανάληψη, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν αυτό που ζητάει στην παρούσα φάση ο προπονητής τους και να φτάσουν στο «τρίποντο» ανεξαρτήτως απόδοσης, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους σε έξι αγώνες και φτιάχνοντας την ψυχολογία τους.

Σούπερ… τριάρα για τον ΟΦΗ

Άστραψε και… βρόντηξε ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ του Ιντέγε, γύρισαν το ματς με μπαλάρα και φιλοδώρησαν τον Άρη με τρία τέρματα (3-1).

Έπαιξε μπαλάρα και πάτησε τον Άρη ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ του Ιντέγε και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν… τούμπα το ματς, επικρατώντας με 3-1! Κάπως έτσι, η ομάδα του Γιώργου Σίμου έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, και υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους ήττα με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο!

Mε πληροφορίες και από το sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ