Μπαρτσελόνα- Παναθηναϊκός 98-86

Μπαρτσελόνα- Παναθηναϊκός 98-86

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε λύσεις στην άμυνα. Δεν κατάφερε να περιορίσει την δράση της Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε 98-86. Έτσι υπέστη την 8η συνεχόμενη ήττα του στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Πλέον οι πράσινοι υποχώρησαν στο 8-5 και μοιράζονται την 5η θέση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 10-3 και μοιράζεται την 2η θέση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλάθης στο πρώτο ημίχρονο και Φριντέτ οι πιο παραγωγικοί παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Μίροτιτς έκανε θραύση στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Ντιλέινι ήταν εκείνος που εκτέλεσε τον Παναθηναϊκό με την καλύτερη εμφάνισή του στην Βαρκελώνη.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού από την αρχή της αναμέτρησης ήταν η άμυνα. Και φυσικά τα ριμπάουντ. Στα πρώτα 2’11” η Μπαρτσελόνα είχε προηγηθεί με 10-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίροτιτς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχαναν… όλες τις μάχες των ριμπάουντ και χαρακτηριστικό είναι ότι πήραν το πρώτο τους μόλις 3’23” πριν το τέλος της πρώτης περιόδου… Την ίδια στιγμή που οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν… 4 επιθετικά ριμπάουντ!

Με το σκορ 28-23 στην πρώτη περίοδο… Τα ριμπάουντ να είναι 10-1… Την Μπαρτσελόνα να έχει 7/11 δίποντα και 3/7 τρίποντα! Οι πράσινοι έπρεπε να ανέβουν βουνό! Να σταματήσουν τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα, να παίξουν άμυνα, να πάρουν τα ριμπάουντ, να σπρώξουν.

Πηγή-φωτο: sportime.gr


Σχολιάστε εδώ