Είναι γνωστά εδώ και καιρό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Είναι γνωστά εδώ και καιρό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

…με το περίφημο Financial Fair Play της UEFA, λόγω κυρίως της αποτυχίας του στην Ευρώπη αλλά και του ότι δεν προχώρησε σε πωλήσεις το καλοκαίρι, ώστε να καλύψει τα μεγάλα ανοίγματα της ΠΑΕ. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ ακούει τις προτάσεις που φτάνουν για ποδοσφαιριστές του, το συζητά, αλλά πουλάει μόνο στη σωστή τιμή και μόνο εάν κρίνει ότι έχει βρει αντικαταστάτη.

Ήδη η Γκλάντμπαχ έχει ενημερώσει ότι ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Λημνιό. Με την τιμή πώλησης του παίκτη να ακουμπάει τα 5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του να λήγει σε ενάμιση χρόνο. Η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη δεν διαφέρει από αυτήν του Λημνιού. Διαφέρουν όμως οι ενδιαφερόμενοι αλλά και τα λεφτά που θέλει ο ΠΑΟΚ για να πει το «ναι».

Ο 24χρονος αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των Ρεν και Νις, που ήδη έχουν κάνει κινήσεις, ενώ λέγεται ότι ο ατζέντης του μιλάει με τη Φενέρ, που όμως δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές 7 και 8 εκατ., λόγω σχετικής απαγόρευσης από την UEFA, εάν δεν κάνει ανάλογη πώληση.

Επίσης, προτάσεις αναμένεται να φτάσουν για τον Τσούμπα Άκπομ, ο ατζέντης του Πασχαλάκη ψάχνει πρόταση για τον πελάτη του και όλα δείχνουν ότι τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει και ο Λάζαρος Λάμπρου, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία.

Αυτήν τη στιγμή ο μόνος παίκτης που εμφανίζεται πως δεν είναι προς πώληση είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά στον «Δικέφαλο» ξεκαθαρίζουν ότι θα φύγει μόνο με… ρεκόρ πώλησης.


Σχολιάστε εδώ