Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς πολιτική ακολουθεί ο Μητσοτάκης στα εθνικά θέματα, ας την εξηγήσει και στον… Μητσοτάκη, να μην αγχώνεται!

Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς πολιτική ακολουθεί ο Μητσοτάκης στα εθνικά θέματα, ας την εξηγήσει και στον… Μητσοτάκη, να μην αγχώνεται!

Επιτέθηκε στον Μακρόν γιατί μπλόκαρε την έ­νταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, κατήγγειλε τη Ρωσία ότι παρεμβαίνει στα Βαλκάνια…

…έχει ΥΠΕΞ τον Δένδια, αντί για τον Ν. Βέρτη και ελπίζει στον Τραμπ, ο οποίος στηρίζει τον Ερντογάν.

Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική, ο γύρος του θανάτου με τρίκυκλο είναι. Χωρίς αμορτισέρ και φρένα.

Όταν λέει ο υπουργός Άμυνας ότι ετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο με την Τουρκία, τι εννοεί; Να αγοράσουμε κράνος, φακό και ξηρά τροφή ή είναι κάπως πρόωρο;

«Ο Ερντογάν είναι σε δύσκολη θέση», τονίζει η Ντόρα. Έτσι εξηγείται ότι διεκδικεί μόνο το μισό Αιγαίο και τα 3/5 της Μεσογείου.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Δεδομένη η διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας». Ας ελπίσουμε να μην απομονωθεί κι άλλο, γιατί βλέπω να φτάνει μέχρι Παγκράτι.

Μετά το αυστηρό τελεσίγραφο Τσίπρα σε Τραμπ, προκειμένου να σταματήσει να κάνει πλάτες στον Ερντογάν, τρίζουν τα θεμέλια της αμερικανικής αυτοκρατορίας. Από τα… γέλια!

«Δέχομαι επιθέσεις», καταγγέλλει ο Διαματάρης και διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι δεν έχει τελειώσει τις σπουδές του στον παιδικό σταθμό.

Πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψάχνει ο Μητσοτάκης. Τι κάνει αυτήν τη σεζόν ο Στ. Γονίδης;

Η πολιτική κατευνασμού της Τουρκίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει, εκτιμά ο Τσίπρας, που ως πρωθυπουργός πάθαινε τρεις ανακοπές κάθε φορά που φταρνιζόταν ο Ερ­ντογάν.

Ε, αφού ο Άδωνης καταγγέλλει, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Κυριάκο να στηλιτεύει την οικογενειοκρατία;

Πάντως, με το δόγμα «κάνουμε λάθη, αλλά οι προηγούμενοι έκαναν χειρότερα» δεν βλέπω να βγάζει τετραετία ο Κυριάκος. Το πολύ μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Πιο ενεργητική πολιτική έναντι του Ερντογάν ζητάει ο Κατρούγκαλος. Ο οποίος ως υπουργός είχε προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με την Τουρκία. (Το Ιόνιο με το Μαρόκο…)

Χτίζει, λέει ο Τσίπρας, την Αριστερά του 21ου αιώνα με Γκλέτσο, Πάντζα και Τζουμάκα. Σαν να βάλεις Κατρούγκαλο και Φλαμπουράρη να κάνουν drag show.

Να δω στο ίδιο τραπέζι Βούτση – Κραουνάκη να συζητούν για το μέλλον του σοσιαλισμού και θα κλείσουν όλα τα οινομαγειρεία Αττικοβοιωτίας. Μηδέ εξαιρουμένων patisseries και boulangeries.

Αν μετά τον πατέρα Μητσοτάκη ο Σαμαράς μπορεί να ανατρέψει και τον γιο; Γιατί όχι; Η Ιστορία επαναλαμβάνεται… ως φάρσα.

Αρχές Μαρτίου η Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ. Αμέσως μετά τις Απόκριες.

Στη μάχη για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ Μπίστης και Θεοχαρόπουλος. Ο Αρναούτογλου γιατί απέχει; Ο Λιάγκας; Η Αννίτα Πάνια;

Δένδιας: «Οι ενέργειες της Τουρκίας μόνο την Ελλάδα δεν θα ζημιώσουν». Άσχημα τα νέα για Μάλτα και Τζαμάικα.

Καμπάνια για την προβολή των νησιών που φιλοξενούν πρόσφυγες ξεκινάει το υπουργείο Τουρισμού. Με σλόγκαν; Ζήσε τον μύθο σου στο Ισλαμαμπάντ… Λήμνου.

Στελέχη της ΝΔ εισηγούνται στον Μητσοτάκη να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Μ. Γλέζο. Αλλά έχει αντιρρήσεις ο… Άγιος Πέτρος.

Τώρα που έφυγε από την κυβέρνηση ο Διαματάρης θα έχει χρόνο να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο δημοτικό.

Ο Γερουλάνος θέλει να εκφράσει ένα… όραμα ελληνικό, ανθρωποκεντρικό, σοσιαλιστικό. Κανένα πρόβλημα. Αν αρχίσει να ακούει και φωνές, να ανησυχήσει.

5.000 κρεβάτια, σε­ντόνια, κ.ά., αγοράζει το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Από φύλακες των συνόρων οι Ένοπλες Δυνάμεις έγιναν room service Αφγανών, Σομαλών κ.λπ.

Τσακαλώτος: «Αριστερός είμαι 30 – 40 χρόνια, αριστερός θα πεθάνω». Δίπλα στην πισίνα, παρέα με ένα ποτήρι Dom Perignon.

Στην Καλαμάτα απαγόρευσαν το 5G γιατί, λέει, επηρεάζει αρνητικά την παραγωγικότητα των ανδρών. Και θετικά τη… χαζομάρα.


Σχολιάστε εδώ