Ο Ολυμπιακός έκανε… βόλτα, η ΑΕΚ χαμογέλασε και ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα

Ο Ολυμπιακός έκανε… βόλτα, η ΑΕΚ χαμογέλασε και ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα

Άνεση απο το πρώτο ημίχρονο

Από το πρώτο μέρος «κλείδωσε» το «τρίποντο» η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που είχε τη δυνατότητα να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες του. Αφού ο Ποντένσε άνοιξε το σκορ στο 6’ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, έπειτα από μπαλιά του Ελ Αραμπί, που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ, αφού έφτιαξε το πρώτο και πέτυχε τα άλλα δύο. Με κεφαλιά στο 41’ και ωραία κίνηση στο 45+1’.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ΑΕΚ!

Μετά από έναν μήνα… κατήφιας (σσ. είχε να κερδίσει από τις 3 Νοεμβρίου), οι «κιτρινόμαυροι» διέλυσαν με 5-0 τον Πανιώνιο και έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στον νέο τους προπονητή, Μάσιμο Καρέρα, που παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νέλσον Ολιβέιρα που πέτυχε χατ-τρικ, με τον Ντανιέλε Βέρντε να σκοράρει με απίθανη εκτέλεση φάουλ για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε με τυχερό τρόπο ο Μάνταλος!

Ο Μπίσεσβαρ έλυσε τα… μάγια!

Τα είδε όλα, αλλά συνεχίζει αλάνθαστος! Είχε τέσσερα δοκάρια και δύο γκολ που δεν μέτρησαν ως οφσάιντ, αλλά ο Μπίσεσβαρ με γκολ (80’) και ασίστ (88’) οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη (2-0) επί της Ξάνθης.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μπήκε στο ματς στο 64′ και αφού σκόραρε στο 80′, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη, προσέφερε στο 88′ και την ασίστ για το 2-0 με την κεφαλιά του Κρέσπο, υπογράφοντας το τρίποντο για τον «Δικέφαλο».

Με πληροφορίες απο το sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ