Athens Cannabis Expo 2020 (10-12 Ιανουαρίου)

Athens Cannabis Expo 2020 (10-12 Ιανουαρίου)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της Athens Cannabis Expo 2020.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 10 έως 12 Ιανουαρίου 2020 στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

7.000 + μ² έκθεσης

150 + εκθέτες

20 + ομιλητές

10 + dj sets


Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική.

Δείτε το video

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα αυτό σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Παρέχει και πολλές επενδυτικές ευκαιρίες για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο καθώς θα υπάρχει και συμμετοχή πολλών ξένων εταιρειών με πολυετή πείρα σε αυτό τον τομέα.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, παράλληλα με τη βασική έκθεση, θα προσπαθήσουμε να διαδώσουμε τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και να ενημερώσουμε το κοινό που ενδιαφέρεται για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της.


Πηγή – ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: athenscannabisexpo.com/el/


 


Σχολιάστε εδώ