Τι μας μαγειρεύουν πάλι οι… σύμμαχοί μας και οι «φίλοι» μας; Εφιάλτες δεν θα βρουν…

Τι μας μαγειρεύουν πάλι οι… σύμμαχοί μας και οι «φίλοι» μας; Εφιάλτες δεν θα βρουν…

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ - Θαρραλέα

-Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Θ. Ντόκος υπέρ της συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων με την Τουρκία και ο Μητσοτάκης δεν αντιδρά – Είναι ώρα όλη η Ελλάδα να γίνει μια γροθιά, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, απέναντι στα αρπακτικά όρνια

Τούτη η γη δεν μπορεί, τελικά, να γευτεί ήρεμα μια σταλιά ψωμί, τους δικούς της καρπούς, χωρίς οι… «φίλοι» και οι εταίροι μας να προσπαθήσουν να της πάρουν την μπουκιά, που με ιδρώτα και χίλια βάσανα κερδίζει, από το στόμα.

Δεν είναι μόνο ο αρπακτικός γείτονας που θέλει δικά του όλα αυτά που είναι ποτισμένα με αίμα και δεν του ανήκουν.

Είναι και οι σύμμαχοί μας, με πρώτους τους Αμερικανούς, που λειτουργούν ως «μπόσηδες», με το μαστίγιο, και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας μάς έχουν πουλήσει.

Είναι και οι… φυτευτοί, που πάντα βρίσκονται δίπλα στους κυβερνήτες και στις κρίσιμες στιγμές παίζουν το χαρτί των ξένων, που έχουν τα δικά τους συμφέροντα στην ευρύτερη γειτονιά μας. Η Κύπρος είναι η αιματηρή και ποτισμένη με ποταμούς δακρύων απόδειξη. Και συνεχίζουν το ίδιο βιολί.

Ξαφνικά, από το πουθενά, έσκασε το… νέο: Τουρκία και Λιβύη συμφώνησαν για τα θαλάσσια σύνορα στη Μεσόγειο! Η Κρήτη δεν υπάρχει! Χάθηκε η Ελλάδα από τον χάρτη!

Είναι ένα ακόμη βήμα για τη λεηλασία των κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, στην εκμετάλλευση των οποίων η Τουρκία κάθε άλλο παρά έχει λόγο και… μερίδιο.

Φαίνεται, όμως, ότι ο τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έχει καλούς φίλους στην Ελλάδα, που βάζουν πλάτη στα αρπακτικά σχέδιά του και γίνονται σύμμαχοι στις παράνομες διεκδικήσεις του.

Έτσι ξαφνικά, βγήκε ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος, μέχρι πρότινος ηγετικό στέλεχος του γνωστού ΕΛΙΑΜΕΠ, και μίλησε για τις προϋποθέσεις συνεκμετάλλευσης των πιθανών κοιτασμάτων με την Τουρκία (!), την ώρα που διεκδικεί όχι μόνο κυριαρχικά δικαιώματα αλλά και έδαφος της χώρας μας, και συγκεκριμένα ελληνικές νησίδες.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες, από την πλευρά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είχε υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση στη δήλωση του συμβούλου του, ο οποίος προσφέρει στο πιάτο στον Ερντογάν τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων, στα οποία μάλιστα η Τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα. Τον καλύπτει;

Το κρίσιμο, όμως, είναι ότι μαζεύονται, για άλλη μια φορά, μαύρα σύννεφα πάνω από την πατρίδα μας. Και όποτε εμφανίσθηκαν, δεν ήταν για το καλό μας… Το πλήρωσε ακριβά η Ελλάδα…

Είναι βέβαιο, δεν αμφισβητείται από πουθενά, ότι η… χύτρα είναι στη φωτιά.

Έχει αρχίσει το μαγείρεμα. Και το πιάτο κάθε άλλο παρά εύπεπτο θα είναι για την Ελλάδα.

Απέναντι σε αυτό που μας μαγειρεύουν οι σύμμαχοί μας και οι εταίροι μας πρέπει να βρουν ενωμένους σαν μια γροθιά όλους τους Έλληνες. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Να καταλάβουν από τώρα ότι Εφιάλτες δεν θα βρουν…


Σχολιάστε εδώ