Ψηφιακή και ευέλικτη η Cosmote TV με νέα πλατφόρμα

Ψηφιακή και ευέλικτη η Cosmote TV με νέα πλατφόρμα

Προσβάσιμη και από τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα των ανταγωνιστών της είναι η νέα, over the top πλατφόρμα της Cosmote TV.

H νέα ΟΤΤ υπηρεσία βασίζεται στην τεχνολογική πλατφόρμα της Comcast και παρέχεται σε όλες τις οθόνες (TVs, tablets, smartphones, PC), με προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου στον χρήστη. Απέναντι στον ανταγωνισμό του Netflix, η Cosmote TV προσφέρει το ζωντανό πρόγραμμα των linear καναλιών με το on demand περιεχόμενο, με πρόσβαση σε ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, πρόγραμμα από ελεύθερα κανάλια κ.λπ.

Η νέα OTT υπηρεσία θα παρέχεται με WiFi Android αποκωδικοποιητή, που λειτουργεί με οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Είναι διαθέσιμη με app για tablets/smartphones/PCs/laptops και σύντομα με εφαρμογή για Smart TVs (π.χ. Samsung, LG, Sony). Επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση σε δύο οθόνες για όλο το περιεχόμενο, πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη.

Θα είναι εμπορικά διαθέσιμη για νέους πελάτες το επόμενο διάστημα μέσα από τα δίκτυα καταστημάτων Cosmote και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το 13888, το cosmote.gr και το MYCOSMOTE app και θα παρέχεται μέσα από ευέλικτα πακέτα, σε επίπεδο δέσμευσης αλλά και περιεχομένου. Οι υφιστάμενοι πελάτες θα μπορούν να έχουν τη νέα εμπειρία θέασης σε Smart TVs και σε φορητές συσκευές το πρώτο τρίμηνο του 2020, παράλληλα με τη δορυφορική τους υπηρεσία. Η τιμή των πακέτων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: typologies.gr


Σχολιάστε εδώ