Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ανοίγει τις πύλες του!

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ανοίγει τις πύλες του!

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, ένα από τα κορυφαία ναυτικά γεγονότα της χρονιάς ανοίγει τις πύλες του από Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η έκθεση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, την ιστιοπλοΐα, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Ο μεγάλος και αυτή τη χρονιά, αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό Σαλόνι, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Ιωάννης Πλακιωτάκης, θα εγκαινιάσει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 18.30 μ.μ. την έκθεση Ναυτικό Σαλόνι.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό και λειτουργεί καθημερινά από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 από τις 15:00 έως τις 21:00 τις καθημερινές και 10:00 έως τις 21:00 Σάββατο-Κυριακή, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.athensboatshow.gr


Σχολιάστε εδώ