Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω! (trailer)

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω! (trailer)

Οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες και κάθε βράδυ τα μηχανάκια της AGB παίρνουν «φωτιά». Όπως μας πληροφορεί το typologies.gr, …1.682.911 τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες» την περασμένη Πέμπτη διευρύνοντας κι άλλο το κοινό της.

Η δραματική σειρά εποχής έκανε τη μεγάλη έκπληξη φέτος, με δυνατή ιστορία και υψηλές προδιαγραφές.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Η Θεοδοσία κάνει μια φιλική κουβέντα με την Ελένη, γεμίζοντας περισσότερες ενοχές τον Λάμπρο και την Ελένη.

O Νέστορας κάνει την πρώτη επίσημη γνωριμία με τον εγγονό του ελπίζοντας να μπορέσει αυτή τη φορά να έρθει πιο κοντά με την οικογένεια του γιου του.

Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και την… οδηγεί δε δημόσια διαπόμπευση. Η Βιολέτα ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνά στο χωριό με τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Καταρρακωμένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της…

Παράλληλα ο Κυπραίος συγκρούεται με την Μυρσίνη και διαλύει τον παράνομο δεσμό τους ενώ στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται η επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Η Ανέτ βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει στο γραφείο του Δούκα και να βρει αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδερφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους, ενώ ένας χορός της Δρόσως και του Νικηφόρου θα την ωθήσει σε απαγορευμένες σκέψεις.

 


Σχολιάστε εδώ