Γιόσιπ Μίσιτς… ποιός κρατάει τα κλειδιά της παραμονής;

Γιόσιπ Μίσιτς… ποιός κρατάει τα κλειδιά της παραμονής;

Κομβικό ρόλο στις τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιόσιπ Μίσιτς θα παίξει ο ατζέντης του παίκτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ατζέντης του Κροάτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα συζητήσει τόσο με τον Ιβάν, όσο και με τον Γιώργο Σαββίδη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Είναι σαφές πως και οι δύο πλευρές (ΠΑΟΚ και παίκτης) θέλουν να κλείσουν τη συμφωνία και εφόσον συμβεί αυτό ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα απευθυνθεί στη διοίκηση της Σπόρτινγκ για να κάνει ολοκληρωτικά δικό του τον παίκτη, πληρώνοντας το ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα του.

Ποιο, όμως, είναι το ποσό που αναγράφεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Μίσιτς με τη Σπόρτινγκ; Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η οψιόν αγοράς είναι στα 2,25 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί στο 80% των δικαιωμάτων του Μίσιτς, ενώ το άλλο 20% αντιστοιχεί στα δικαιώματα που έχει η Ριέκα. Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Μίσιτς με λιγότερα χρήματα από τα 2,25 εκατ. (για το 80% των δικαιωμάτων του), αλλά αν συναντήσει εμπόδια από τη διοίκηση των «λιονταριών», τότε θα πληρώσει όλο το ποσό, καθώς ο Κροάτης θεωρείται πλέον παίκτης-κλειδί για τον «Δικέφαλο» και ο Αμπέλ Φερέιρα χτίζει γύρω του τη μεσαία γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.


Σχολιάστε εδώ