Στηρίζει την “Αυτοδιαχείριση” η Χ. Αλεξίου

Στηρίζει την “Αυτοδιαχείριση” η Χ. Αλεξίου

Η Αυτοδιαχείριση “είναι ένας σοβαρός οργανισμός που έβαλε μπρος να ξαναγεννηθεί η προστασία του δικαιώματος μας”. Την τοποθέτηση αυτή έκανε η Χάρις Αλεξίου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ύστερα από επίσκεψη στα γραφεία του φορέα και τη συνάντηση που είχε με το γεγικό της διευθυντή, επισημαίνοντας πως πρέπει να υπάρξει ένας και μοναδικός φορεάς εκπροσώπησης των δικαιωμάτων των καλλιτεχνών.

Ολόκλήρη η ανάρτηση της Χ. Αλεξίου έχει ως εξής:

«Δεν πίστευαν τα μάτια μου αυτή την θετική εικόνα. Έχοντας υπάρξει στα διοικητικά συμβούλια του GEA ως μέλος του ΕΡΑΤΩ και γνωρίζοντας την τρομερή οργάνωση του, έβλεπα να γεννιέται κάτι αντίστοιχο.

Είδα έναν οργανισμό σύγχρονο με περίπου 70 υπαλλήλους να εργάζονται για το δικαίωμα των δημιουργών. Μίλησα με τον Γενικό διευθυντή κύριο Σταθακόπουλο, με τους υπεύθυνους τμημάτων, οικονομικούς και νομικούς.

Η Αυτοδιαχείριση δεν είναι πλέον τα δυο-τρία γραφεία που ξέραμε. Είναι ένας σοβαρός οργανισμός που έβαλε μπρος να ξαναγεννηθεί η προστασία του δικαιώματος μας. Δεν θα το ξανασκεφτώ άλλο. Παιδιά μη τρελαθούμε, ΈΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Έχετε πάει να δείτε για ποιο πράγμα μιλάω; Εγώ πήγα και δεν το πίστευα. Εσείς πήγατε να δείτε ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ;

Να σκεφτούμε καλά πως αν δεν υπάρξει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ οργανισμός θα πάει περίπατο το δικαίωμα.

Χαρούλα Αλεξίου»

Πηγή: typologies.gr
Φωτο: wikipedia.org


Σχολιάστε εδώ