Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το 100% Hotel Show 2019

Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το 100% Hotel Show 2019

To 100% Hotel Show 2019 επιστρέφει στις 15 με 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, σε μια διοργάνωση που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του θεσμού. Στην 7η διοργάνωσή της, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners προσκαλεί τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και νέο κοινό που θέλει να επενδύσει στην Ξενοδοχειακή Αγορά, να συναντήσουν τις κορυφαίες εταιρείες με ξενοδοχειακές λύσεις που συμμετέχουν στην έκθεση και να συμμετάσχουν στις δωρεάν δράσεις που αφορούν την Ελληνική Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη.


200 επιλεγμένοι εκθέτες με λύσεις για Ξενοδόχους, τα 100% Hotel Design Awards, τα Ξενοδοχειακά Workshops και μια σειρά από εντελώς νέες δράσεις, στο σημαντικότερο event για Ξενοδόχους & Villa Owners


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ την σχετική λίστα.

2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των 100% Hotel Design Awards, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.

3. Για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards πρέπει να έχετε δηλώσει ενδιαφέρον στο [email protected]. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

4. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας σε αυτό το link.

5. Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.

6. Εκτός από τα Workshops, το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου από την Workathlon. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.


Σχολιάστε εδώ