Λέο Ζαμπά, το σίριαλ του ΠΑΟΚ

Λέο Ζαμπά, το σίριαλ του ΠΑΟΚ

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση των δικαιωμάτων του Λέο Ζαμπά, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη… μέση ενός μανατζερικού πολέμου.

Ο Λεονάρντο και ο Εντουάρντο Κορνατσίνι ήταν οι δύο ατζέντηδες που δούλεψαν για πολλά χρόνια για την Elenko, βάζοντας στο πελατολόγιό της έναν πολύ μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων και ο Λέο Ζαμπά.

Η Elenko και τα αδέρφια Κορνατσίνι, λοιπόν, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για τα δικαιώματα του Ζαμπά. Για την ακρίβεια, οι Κορνατσίνι θέλουν να πάρουν δικαστικά ποσοστό από τα deals που θα κάνει από εδώ και πέρα ο παίκτης ή ολόκληρη την εκπροσώπησή του. Εντούτοις, ο Ζαμπά έχει πάρει θέση για το θέμα. Και ουσιαστικά αποδέχεται ότι είναι ποδοσφαιριστής της βραζιλιάνικης εταιρείας. Ωστόσο, όπως υπονόησε σε απάντηση που έδωσε στον Κορνατσίνι, εάν το δικαστήριο πάρει άλλη απόφαση, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει να συνεργάζεται με όποιον δικαιωθεί.

Η λύση για τα δικαιώματα του Ζαμπά θα δοθεί στα δικαστήρια. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να βγει νικητής ο Κορνατσίνι στη συ­γκεκριμένη διαμάχη. Καθώς οι δύο πλευρές έχουν άριστη συνεργασία. Και σε όσα deals έχουν εμπλακεί έχουν ευοδωθεί. Άλλωστε, η Elenko είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης στη διεθνή αγορά και ο «Δικέφαλος» δεν θέλει να πάρει θέση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ζαμπά είναι ουσιαστικά το πιο ακριβό… περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ