Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αλλιώς φθείρει την ψυχή σου, τρώει τη σάρκα σου

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αλλιώς φθείρει την ψυχή σου, τρώει τη σάρκα σου

«Στόχος μου ήταν και είναι να διερευνώ τις εκδοχές του ανθρώπου. Δεν έβλεπα αυτή τη δουλειά ναρκισσιστικά. Έπαιζα αμακιγιάριστη όταν μου το ζητούσαν, δεχόμουν να γεράσω, είτε τότε που ήμουν νέα είτε τώρα στην ωριμότητά μου, που θέλω να περνάω την ωραιότερη δυνατόν εικόνα μου.

Πολλές φορές κουράζομαι, λέω δεν αντέχω, θα ήθελα να σταματήσω για ένα διάστημα. Αλλά δεν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, οπότε δουλεύω συνέχεια. Γι’ αυτό και προσπαθώ να επιλέγω δουλειές που αγαπώ, γιατί αλλιώς όλο αυτό φθείρει την ψυχή σου, τρώει τη σάρκα σου.

Aπό εκεί λοιπόν αντλώ τον ενθουσιασμό μου. Παίρνω δύναμη από τους συνεργάτες μου, από την ίδια τη δημιουργία. Θέλω να περάσω στον κόσμο συναισθήματα, σκέψεις. Θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου. Κι αυτό με έχει βοηθήσει γενικότερα, να πολεμήσω το πέρασμα του χρόνου, ότι σιγά-σιγά φτάνουμε σε ένα σημείο που το μεγαλύτερο μέρος της ζωής είναι πίσω και το μέλλον λίγο περίεργο, άγνωστο, ενδεχομένως σκληρό. Όπως και τη δυσκολία να ξεπεράσεις, όσο μπορείς, τις μεγάλες απώλειες, τα μεγάλα τραύματα. Γι’ αυτό πρέπει να ζεις την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό».

Υπογραφή: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ηθοποιός


Σχολιάστε εδώ