Και πάλι με τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε Βαλένθια 91 – 80

Και πάλι με τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε Βαλένθια 91 – 80

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι με την Βαλένθια (91-80) αλλά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν νωχελικοί στην άμυνα στην τρίτη περίοδο είχαν πολλά προβλήματα τόσο στο τρανζίσιον όσο και στις περιστροφές, αλλά στο φινάλε δεν έδωσαν περαιτέρω δικαιώματα και πήραν τη νίκη και με τον υπέροχο Καλάθη.

ο Νικ Καλάθης δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, πήγε νωρίς στον πάγκο λόγω της έλλειψης καθαρού μυαλού, αλλά στο β’ μέρος κυριάρχησε. Από τους 5 πόντους, τα 6 ριμπάουντ και τις 2 ασίστ στο εικοσάλεπτο, επέστρεψε μετά τη διακοπή και οδήγησε το τριφύλλι στον “άσο”. Έπαιξε για 29’49” (τα λιγότερα φετινά) και έχασε για μια τελική πάσα το τριπλ νταμπλ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 13 πόντους (με 6/12 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 1/2 βολές), 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 λάθη.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν 9.130 φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σύμφωνα με την EuroLeague, με τους… τυχερούς που είδαν από κοντά το παιχνίδι να παρακολουθούν δια ζώσης -και- την βράβευση του Ρικ Πιτίνο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με πληροφορίες από το sport24.gr


Σχολιάστε εδώ