Λύγισε στο σφυροκόπημα της Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Λύγισε στο σφυροκόπημα της Μπάγερν ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός άντεξε μέχρι το 69′ το… σφυροκόπημα της Μπάγερν, έχοντας τον Σα φύλακα-άγγελο, όμως το γκολ του Λεβαντόφσκι άνοιξε τον δρόμο για το τελικό 2-0 του Μονάχου, το οποίο διαμόρφωσε ο Πέρισιτς στο 89′.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως τακτικά ήμασταν καλοί. Πράγματι ο Σα ήταν καταπληκτικός απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως η Μπάγερν. Επιθετικά νομίζω πως έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η Μπάγερν κατάφερε να μας κλείσει τους διαδρόμους. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αν και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το κάνουμε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ποιότητα του αντιπάλου. Πιστεύω κι εγώ ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο».

Καταλήγοντας ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς που είναι πολύ σημαντικό κόντρα στον Ατρόμητο. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας που πάντα προσπαθούν πολύ».

O Ζοσέ Σα, στην κάμερα του Cosmote TV:

«Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε στο παιχνίδι για κάτι καλύτερο, προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο αλλά ο αντίπαλος δεν μας επέτρεψε να παίξουμε όπως θέλουμε και δυστυχώς αν και προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε».

Φωτο: olympiakos.org


Σχολιάστε εδώ