«Μίση» και «πάθη» στα… υψίπεδα του Μεγάρου Μαξίμου

«Μίση» και «πάθη» στα… υψίπεδα του Μεγάρου Μαξίμου

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από την ανάληψη της εξουσίας, στο περιβάλλον του πρωθυ­πουρ­γού έχουν αρχίσει να σχηματίζονται… φράξιες και ομάδες. Παλιοί εναντίον ξενόφερτων. Με μοναδικό στόχο (τους) ποιος ή ποιοι θα α­σκούν μεγαλύτερη επιρ­ροή στον Κυρ. Μητσοτάκη. Αυτήν τη περίοδο ο υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη σκληρή κριτική (πολεμική) της ηγεσίας και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την εκ των έσω αμφισβήτηση, που προέρχεται από δύο πρόσωπα στο
πρω­θυπουργικό επιτελείο με συναφείς αρμοδιότητες.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Γ. Βλαστάρη και Δ. Τσιόδρα, σύμβουλος του πρωθυπουργού ο πρώτος, διευθυντής του γραφείου Τύπου ο δεύτερος. Αμφότεροι χωρίς καμία σύνδεση ή ιδεολογική συγγένεια με τη Νέα Δημοκρατία, είδαν φως και… μπήκαν μετά την ανάδειξη του Κυρ. Μητσοτάκη στην αρχηγία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι κ. Βλαστάρης και Τσιόδρας σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν βρεθεί απέναντι στον κ. Πέτσα και έχουν –ως λέγεται– μπλοκάρει προτάσεις (εισηγήσεις) του. Αν αληθεύουν όλα αυτά, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και δη σοβαρό.

Για τεταμένο κλίμα στις σχέσεις της διευθύντριας του διπλωματικού γραφείου Αλ. Παπαδοπούλου και του συμβούλου στρατηγικής για ευρωπαϊκά θέματα Δ. Μη­τρόπουλου κάνουν λόγο πληροφορίες από
κυβερ­νη­τικές πηγές. Λέγεται μάλιστα ότι το προηγούμενο διάστημα καταγράφηκαν και ένα – δύο «θερμά επεισόδια», παρουσία τρίτων.


Σχολιάστε εδώ