T. Θεοδωρικάκος: Από το 2020 δημοτικά τέλη με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά – Χωρίς αναδρομικά τέλη & πρόστιμα

T. Θεοδωρικάκος: Από το 2020 δημοτικά τέλη με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά – Χωρίς αναδρομικά τέλη & πρόστιμα

Οι δήμοι θα είναι σε θέση να καθορίζουν τα δημοτικά τέλη με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα κάθε σπιτιού που δηλώνονται στο Ε9, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αυτό θα είναι δυνατό χάρη στη διασταύρωση των τετραγωνικών που δηλώνονται στο Ε9 με αυτών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά και χάρη στην καλή συνεργασία των υπουργείων Ψηφιακής Πολιτικής και Εσωτερικών με την ΑΑΔΕ, Πιερρακάκη και Λιβάνιο τους οποίους και ευχαρίστησε.


 Η ευχάριστη είδηση είναι πως ο υπουργός διευκρίνισε ότι για τυχόν αποκλίσεις των δηλωμένων τετραγωνικών στη ΔΕΗ και των πραγματικών, δεν θα πληρωθούν αναδρομικά τέλη ή πρόστιμα.


«Από το 2020 οι πολίτες θα πληρώνουν τα δημοτικά τέλη με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά που είναι δηλωμένα στο Ε9. Το κράτος,η αυτοδιοίκηση,οι πολίτες κάνουμε νέα αρχή χωρίς αναδρομικά τέλη & πρόστιμα. Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τους συναδέλφους Πιερρακάκη και Λιβάνιο» έργαψε στον λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.


Σχολιάστε εδώ