Ιδού το νέο δόγμα της Αθήνας στα ελληνοτουρκικά: Δεν υποχωρούμε, αν δεν υποχωρήσουμε, υπό τον όρο ότι δεν θα κάνουμε πίσω

Ιδού το νέο δόγμα της Αθήνας στα ελληνοτουρκικά: Δεν υποχωρούμε, αν δεν υποχωρήσουμε, υπό τον όρο ότι δεν θα κάνουμε πίσω

Ο Ερντογάν στέλνει αντιτορπιλικά, ο Μητσοτάκης αυστηρά μηνύματα. Χορηγός επικοινωνίας ο Πάιατ.

Προς Μαξίμου: Επειδή η πολιτική κατευνασμού του Ερντογάν δεν αποδίδει, μήπως να δοκιμάσουμε εναλλακτικά τους τεμενάδες; Τις γονυκλισίες ίσως;

Να μην αντιδρούμε υπερβολικά στις τουρκικές προκλήσεις, μην τυχόν θυμώσει ο Ερντογάν, προτείνουν ορισμένοι. Σε περίπτωση που κάνει απόβαση στη Σάμο…

… τον κερνάμε, καλού – κακού, ένα μοχίτο.

Για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού χρειάζεται συνεργασία Ευρώπης και αραβικών χωρών επισημαίνει ο Κυριάκος. Στο μεταξύ εδώ…

…δεν μπορεί να συ­ντονιστεί ο Κουμουτσάκος με τον εαυτό του.

Ως ΜέΡΑ 25 ο Βαρουφάκης είναι υπέρ του ευρώ. Ως βουλευτής είναι υπέρ της δραχμής και ως άνθρωπος είναι για το… Δρομοκαΐτειο!

«Με τη δραχμή θα ήμασταν καλύτερα», υποστηρίζει ο Βαρουφάκης. Εκτός του ότι θα χτυπούσε το Τσάμπιονς Λιγκ ο Πανιώνιος, θα έπεφταν και οι τιμές στα μούσμουλα.

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά τις προετοιμασίες για το Brexit από ελληνικής πλευράς συντονίζει ο… Δένδιας. Προλαβαίνετε πάντως να ζητήσετε άσυλο στη Σιγκαπούρη.

Αψυχολόγητη η ενέργεια του προέδρου της Προανακριτικής να αποκλείσει τον Πολάκη. Και τώρα με ποιον θα… γελάνε στις συνεδριάσεις;

Ο Άδωνης «φέρνει» τη Volkswagen στην Ελλάδα, «βρίσκει» φυσικό αέριο στη Κρήτη και… όπου να ’ναι θα βρει λύση για το Μεταναστευτικό. (Λίγο πριν τετραγωνίσει τον κύκλο…)

Στο μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου ο Τσίπρας αναφέρθηκε στο ολοκαύτωμα ομοφυλόφιλων – Ρομά και στο Προσφυγικό. Την 25η Μαρτίου…

Για «ακροδεξιό λαϊκισμό» καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Τσίπρας. Ο Καμμένος, με τον οποίο συγκυβέρνησε επί τέσσερα χρόνια, ήταν… αριστερός ακτιβιστής.

…προβλέπω να κάνει αναφορά στην κλιματική αλλαγή, στις χελώνες καρέτα καρέτα και στη Eurovision.

«Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα με τηn Τουρκία», λέει τώρα ο Κατρούγκαλος. Που ως υπουργός είχε προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με τον Ερντογάν.

Στο ΚΙΝΑΛ ηγείται η Φώφη, την αμφισβητεί ο Ανδρουλάκης και θέλει να τη διαδεχθεί ο Γερουλάνος. Περνάει μεγάλη κρίση το λαϊκό τραγούδι.

Θέμα εγκυρότητας της Προανακριτικής βάζει ο συνήγορος του Παπαγγελόπουλου. Καλά, αν είναι τόσο… πολύ αθώος, τι έχει να φοβηθεί;

«Η Ελλάδα κακομεταχειρίζεται τους πρόσφυγες», ισχυρίζεται ο Τσαβούσογλου. Σωστά. Τους δίνουμε επίδομα, ΑΦΜ, αλλά όχι και… δωροεπιταγή για τα Hondos Center.

Κι ούτε συζήτηση φυσικά για δωρεάν τριήμερο all inclusive σε σαλέ στην Αράχωβα.

Ο αγώνας κατά του ναζισμού παραμένει επίκαιρος, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δυνάμεις του Γ’ Ράιχ συρρέουν ήδη στον θεσσαλικό κάμπο και ετοιμάζονται να εισβάλουν στα Φάρσαλα. Σε κίνδυνο ο… γνωστός χαλβάς.

Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε… συγχαρητήρια στην Αστυνομία γιατί εξάρθρωσε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών. Δηλαδή, επειδή έκανε απλά τη δουλειά της.

Είναι απορίας άξιον που ο Παπαγγελόπουλος πήρε συνήγορο υπεράσπισης τον Τσοβόλα και όχι τον Κούγια. Αυτόν παίρνουν όλοι οι… ένοχοι.

Θέμα… αξιοπιστίας του Στουρνάρα εγείρει ο Στ. Κούλογλου. Ποιος; Ο Κούλογλου. Ο οποίος έχει λιγότερη αξιοπιστία από ό,τι οι… πατάτες Νευροκοπίου.

Όπου να ’ναι θα βγει και η Φουρέιρα για να πει ότι στις ψηλές νότες «στόναρε» κάπως η Μαρία Κάλλας.
Μητροπολίτης στα Τρίκαλα έκανε αγιασμό σε καινούργιο ΙΧ αρχιμανδρίτη! Με το καλό και σε μηχανάκι παπά, σκέιτ μπόρντ δεξιού ψάλτη, ηλεκτρικό πατίνι κοσμοκαλόγερου.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για… λύση του Μεταναστευτικού.


Σχολιάστε εδώ