O Ολιβέιρα “έκλεψε” την ισοφάριση από τον Ατρόμητο στο 93’

O Ολιβέιρα “έκλεψε” την ισοφάριση από τον Ατρόμητο στο 93’

Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον COSMOTE MVP Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα, η ΑΕΚ κέρδισε τον Ατρόμητο με 3 – 2.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, η ΑΕΚ κατάφερε να… λυγίσει τον ψυχωμένο Ατρόμητο που είχε προηγηθεί με τον Μανούσο (πέναλτι στο 18ο λεπτό).

Παίζοντας πλέον ποιο επιθετικά η ΑΕΚ κατάφερε με να μπει μπροστά στο σκορ με ένα αυτογκόλ του Μανδά (χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι και στην πλάτη του) αλλά και ακόμη ένα τραγικό του λάθος, δίνοντας… ασίστ στον Ολιβέιρα για το 2-1.

Οι Περιστεριώτες όμως δεν είχα παραδώσει τα όπλα και με πολύ καλές μεταβιβάσεις τις μπάλας αλλά και τα εξαιρετικά κλεψίματα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90′ λεπτό με τον Ανδρούτσο.

Και εκεί που που όλα έδειχναν απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ εμφανίστηκε και πάλι ο… Ολιβέιρα! Σκοράρει στο 93’ο λεπτό δίνοντας την νίκη στην ΑΕΚ που έφτασε τους 17 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς… Ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 11 βαθμούς.

Φωτο: aekfc.gr


Σχολιάστε εδώ