ΑΕΚ – Βράνιες: Περίπτωση πρόωρου διαζυγίου τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται

ΑΕΚ – Βράνιες: Περίπτωση πρόωρου διαζυγίου τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και κατά πόσο υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής του συμβολαίου του μετά τα… κατορθώματά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπτωση πρόωρου διαζυγίου τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται. Η ΑΕΚ έχει αναλάβει το μισό συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και η Άντερλεχτ, που γλίτωσε τα 400 από τα 800 χιλιάρικα του βόσνιου στόπερ, δεν πρόκειται να δεχθεί να τα αναλάβει εκ νέου.

Εκτός αν δεχθεί η ΑΕΚ να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό και να της επιστρέψει τον παίκτη, κάτι που δεν συγκεντρώνει ούτε… ελάχιστες πιθανότητες! Ο Βόσνιος όχι απλά θα μπει στον… πάγο για έναν περίπου μήνα, αλλά το διάστημα αυτό πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να προπονείται μόνος του.

Το ζήτημα που υπάρχει πλέον είναι το πώς θα κινηθεί η ΑΕΚ για την υπόθεση του στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι δεδομένο πως θα γίνει κίνηση απόκτησης τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου.

Με όποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό. Με κανονική μεταγραφή, με απόκτηση ελεύθερου παίκτη ή με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Από την απολογία και τη μετέπειτα συμπεριφορά του Βράνιες μέχρι τη λήξη της σεζόν θα δρομολογηθούν και οι υπόλοιπες εξελίξεις.

Αν ο Βόσνιος παρουσιαστεί μετανιωμένος και δεν προκαλέσει άλλο πρόβλημα, τότε ίσως η ΑΕΚ να κάνει το καλοκαίρι κίνηση απόκτησης. Όμως πλέον ούτε οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν πιστεύουν πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Διότι είναι μια… εύφλεκτη βόμβα μέσα στα αποδυτήρια.


Σχολιάστε εδώ