Παρουσίαση βιβλίου: «Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο» της Ευτυχίας Γιαννάκη

Παρουσίαση βιβλίου: «Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο» της Ευτυχίας Γιαννάκη

Η Ευτυχία Γιαννάκη παρουσιάζει το βιβλίο της, «Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο»,
στο βιβλιοπωλείο Booktique στο Κολωνάκι

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Booktique, σε συνεργασία με την ομάδα θεάτρου «Ανεμόμυλοι», σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Ευτυχίας Γιαννάκη σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου, Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο.

Ελάτε να λύσουμε μαζί με τον ντετέκτιβ Μικρό Μπλε και την Ευτυχία Γιαννάκη το μυστήριο της Λίμνης Λαμπίκο που άδειασε ξαφνικά!

Βιβλιοπωλείο Booktique 
Πατριάρχου Ιωακείμ 21, Αθήνα 106 75
Τ. 21 0723 5425

 

Είπαν για το βιβλίο

«…Το ιδιαίτερο κείμενο που παίζειμε την οξυδέρκεια των παιδιών, σε συνδυασμό με τις ζωντανές, παιχνιδιάρικες εικόνες, τις χαριτωμένες φυσιογνωμίες που μοιάζουν με παιδικό δαχτυλικό αποτύπωμα, της πολυβραβευμένης εικονογράφου Σοφίας Τουλιάτου ακολουθούν παραστατικά και με ρυθμό την ιστορία και δημιουργούν μια υπέροχη πρόταση για τα πρώτα παιδικά αναγνώσματα».
-Πέπη Νικολοπούλου- Δέλτα Moms

«…τολμάω να πω ότι είναι μια τέλεια εισαγωγή στην αστυνομική λογοτεχνία για λιλιπούτειους αναγνώστες! […] Η στρατηγική των ντετέκτιβ βήμα-βήμα, γραμμένη για μικρά παιδιά από την Ευτυχία Γιαννάκη των αστυνομικών για ενήλικες και έξοχα εικονογραφημένη από τη Σοφία Τουλιάτου».
-Μαρίζα Ντεκάστρο- Ο Αναγνώστης


Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και τη συγγραφέα ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Σειρά: Πιτσιμπουίνοι: Τα πρώτα μου μυστήρια
Ηλικία: 3+
Κατηγορία: Παιδικά βιβλία
ISBN: 978-960-572-278-4


Σχολιάστε εδώ