ΣΕΛΠΕ: Αναγκαία η διαρκής εκπαίδευση των στελεχών που εργάζονται στο λιανεμπόριο

ΣΕΛΠΕ: Αναγκαία η διαρκής εκπαίδευση των στελεχών που εργάζονται στο λιανεμπόριο

Ο τρόπος με τον οποίο μεταβάλλεται το τοπίο στην αγορά των καταναλωτικών αγαθών και του λιανεμπορίου καθιστά αναγκαία τη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών που εργάζονται στον κλάδο. 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, δημιούργησε τα ΣΕΛΠΕ workshops. Πρόκειται για ένα ολιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με επίκαιρη και καινοτόμο θεματολογία που εκτείνεται σε τρεις ενότητες/κύκλους: Άνθρωποι & Δεξιότητες, Διαδικασίες & Μεθοδολογίες και Αποτελέσματα. Οι εισηγητές είναι αναγνωρισμένα και εμπειρότατα στελέχη, ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι. Τα ΣΕΛΠΕ workshops είναι διαδραστικά, πρακτικά και άμεσα εφαρμόσιμα.

Το εναρκτήριο ΣΕΛΠΕ workshop, με θέμα Omni Channel Approach & Customer Journey Mapping και εισηγήτρια την Έλενα Μαθιού, εξαιτίας μεγάλης ζήτησης επεκτάθηκε και πραγματοποιήθηκε δύο διαδοχικές ημέρες.

Στις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το workshop Accelerating Revenue Growth, με εισηγητή τον Jonathan Rose. Οι συμμετέχοντες μυήθηκαν σε μία εξαιρετικά καινοτόμο μεθοδολογία που έχει ως αποτέλεσμα τη μετατόπιση της καμπύλης εσόδων προς τα δεξιά και πάνω. Έμαθαν πώς να δημιουργούν μεγαλύτερη αξία από τους κατάλληλους καταναλωτές, στην καλύτερη δυνατή τιμή, ξανά και ξανά, με τη χρήση συγκεκριμένων δοκιμασμένων στην πράξη εργαλείων, στοιχείων, πληροφοριών και ιδεών. 

Τα ΣΕΛΠΕ workshops συνεχίζονται με το Design Thinking Methodology for Customer Centric Business Transformation and Acceleration και άλλα προγραμματισμένα και προσεκτικά σχεδιασμένα διαδραστικά εργαστήρια. 

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των workshops ο ΣΕΛΠΕ συνεργάζεται με την εταιρεία Slide2Open Communications και την Δέσποινα Τραυλού.

Για πληροφορίες: Γραφείο Τύπου ΣΕΛΠΕ, τηλ. 210 6727385, email: [email protected]


Σχολιάστε εδώ