Τσίπρας και Κοτζιάς με τη Συμφωνία των Πρεσπών κατάφεραν το… ακατόρθωτο: Αν τηρηθεί πιστά, θα είναι σε βάρος της χώρας μας

Τσίπρας και Κοτζιάς με τη Συμφωνία των Πρεσπών κατάφεραν το… ακατόρθωτο: Αν τηρηθεί πιστά, θα είναι σε βάρος της χώρας μας

Αν ακυρωθεί, θα είναι ακόμη χειρότερα. Νόμπελ εθνικής καταστροφής υπάρχει;

Αν το ’40 είχαμε τα σημερινά σαΐνια, στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν θα γιορτάζαμε το «ΟΧΙ», αλλά το «ενδεχομένως», «ίσως», «γιατί όχι»…

Και θα ’βγαινε στον ΣΚΑΪ ο Δένδιας να ζητήσει ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με την Ιταλία για να μοιράσουμε την… Κέρκυρα.

Αν, στο μεταξύ, δεν είχε προλάβει να την εκχωρήσει ολόκληρη ο Κατρούγκαλος. Με έξτρα μπόνους τη Λευκάδα.

Δικαιωμένος (;) από τη Συμφωνία των Πρεσπών δηλώνει ο Αλ. Τσίπρας. Τι σύμπτωση! Και ο Δράμαλης για τη στρατηγική του στα Δερβενάκια.

Με την ευκαιρία, όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς είναι η γραμμή της κυβέρνησης στο Σκοπιανό, ας την εξηγήσει και στον… Μητσοτάκη, να μην αγχώνεται.

Φοβερό επιχείρημα Παπαγγελόπουλου: «Αν έστησα σκευωρία, γιατί επτά στις δέκα υποθέσεις για τους πολιτικούς τέθηκαν στο αρχείο;». Από γκαντεμιά ίσως; Ανικανότητα;

Έξω… δίνει μάχη για την πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας, μέσα υπόσχεται να τη διορθώσει και κατ’ ιδίαν λέει… ευτυχώς που την υπέγραψε ο Τσίπρας.

Πρώτα ο Άδωνης είπε ότι Τσίπρας και Πολάκης μπορεί και να τα «πήραν» από φαρμακευτικές. Στη συνέχεια… διευκρίνισε ότι δεν έχει στοιχεία ότι τα «πήραν». Όπου να ‘ναι θα ρωτάει ποιος είναι ο Τσίπρας.

Ο Παπαγγελόπουλος κατέθεσε στην Προκαταρκτική τετρασέλιδο υπόμνημα. Να ‘χουν πρόχειρο όταν αποφασίσουν να τον τυλίξουν σε… μια κόλλα από χαρτί!

234 παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων από τουρκικά πλοία τον Σεπτέμβριο και ούτε μία… αυστηρή δήλωση Δένδια.

Ένα τελεσίγραφο έστω. Ενδεχομένως, μια έμμεση απειλή να… τρομάξει ο σου σεφ του Ερντογάν.

Οι 203 ήταν από πολεμικά και οι υπόλοιπες από κότερα, κρις-κραφτ, ψαρόβαρκες. Όπου να ’ναι θα μπαίνουν με γρι-γρι και τζετ σκι.

«Επικίνδυνοι» και «ανίδεοι» στην εξωτερική πολιτική της χώρας καταγγέλλει το «Πράττω» του Κοτζιά. Δίκιο έχει. Τέσσερις μήνες και ακόμη δεν έχουν «ξεπουλήσει» τίποτα.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, αυτή η υπόθεση με το Νόμπελ σε Τσίπρα – Ζάεφ πρέπει να ανακηρυχθεί ως το πολιτικό ανέκδοτο της δεκαετίας.

Συγγνώμη, αλλά τις πιρουέτες που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα με τους απόδημους θα τις ζήλευε και η Ν. Κομανέτσι.

Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν, Τζόνσον… Είναι απορίας άξιον που ο πλανήτης εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση του!

Ρεβανσιστική η κυβέρνηση, ισχυρίζεται ο Τσίπρας. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος «έθαψε» τα «εγκλήματα» του 2015, «κουκούλωσε» τα σκάνδαλα σε ΔΕΗ, κονδύλια για πρόσφυγες…

Με καθυστέρηση δέκα χρόνων, ο Γιούνκερ παραδέχθηκε ότι τα Μνημόνια ήταν «έγκλημα» σε βάρος της Ελλάδας. Η πλάκα είναι ότι κάτι δικοί μας έλεγαν πως ήταν για τη σωτηρία της χώρας.

Και όπου να ’ναι θα του απονείμει έπαινο για την προσφορά του σε Σκόπια, Τουρκία, Αλβανία, Τατζικιστάν.

Πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο στα Σκόπια. Προλαβαίνουν μέχρι τότε να διαλυθούν.

Κατά 17 δισ. (από 317 σε 334) αυξήθηκε το χρέος της χώρας το 2018. Ευτυχώς που η οικονομία ήταν το «ατού» του Τσίπρα. Ευτυχώς.

Απορία: Αν διαλυθούν τα Σκόπια, υπάρχει ενδεχόμενο να έρθουν προς τα δω σλάβοι μετανάστες; Πάντα χρειάζονται παραπάνω χέρια για τα… κτήματα.

Πολιτική κίνηση μέσα στο ΚΙΝΑΛ έφτιαξε ο Στ. Μαλέλης. Γιατί τόση βιασύνη, δηλαδή; Αργούν ακόμη οι… Απόκριες.

Κάτοικοι του Πειραιά καταγγέλλουν τα… κρουαζιερόπλοια γιατί εκπέμπουν μέρα – νύχτα θανατηφόρους ρύπους! Επίσης, πιάνουν πολύ χώρο…

…και δεν μπορούν να παρκάρουν τα ποδήλατά τους!

Και τι προτείνουν εναλλακτικά; Οι τουρίστες να μετακινούνται με αρχαίες τριήρεις; Και να ρίχνουν άγκυρα στο Παγκράτι;


Σχολιάστε εδώ