Ο Ούφε Μπεκ προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς…

Ο Ούφε Μπεκ προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς…

Ο Ούφε Μπεκ προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς που έχει έως τώρα, οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να βοηθήσει την ομάδα.

Το βιογραφικό, ωστόσο, που συνόδευε τον Δανό ήταν γνωστό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στον πρώην τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είχε φροντίσει να είναι καλυμμένος ο σύλλογος με τη συμφωνία που έκανε μαζί του το περασμένο καλοκαίρι.

Έβαλε πολλές… δικλείδες ασφαλείας στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Τι προβλέπει το συμβόλαιο του Μπεκ, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο του με τον Παναθηναϊκό;

Ο Δανός έχει συμφωνήσει στα 160.000 ευρώ για τη σεζόν 2019 – 2020, αλλά απ’ αυτά περίπου τα 50.000 ευρώ θα πάρει σίγουρα. Τα υπόλοιπα χρήματα θα εξαρτηθούν από τις συμμετοχές που θα κάνει. Συγκεκριμένα, αν δεν ξεπεράσει το 50% των συμμετοχών τότε θα πάρει τα μισά χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο, δηλαδή 80.000 ευρώ, ενώ θα πάρει όλο το ποσό σε περίπτωση που ξεπεράσει το 50% των συμμετοχών.

Πάντως, αν ο Μπεκ εξακολουθήσει να είναι κάθε λίγο και λιγάκι στα πιτς, πολύ σύντομα θα τεθεί θέμα λύσης της συνεργασίας μαζί του. Ίσως και πριν από τον Γενάρη.

Φωτο: pao.gr


Σχολιάστε εδώ