Προεξοφλούν την παραπομπή του Παπαγγελόπουλου!

Προεξοφλούν την παραπομπή του Παπαγγελόπουλου!

Κάτι περισσότερο από βεβαία πρέπει να θεωρείται η παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δ. Παπαγγελόπουλου, καθώς σύμφωνα με έγκυρες κυβερνητικές πηγές τα στοιχεία που έχουν προκύψει σε βάρος του για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis καθιστούν μονόδρομο την εξέλιξη αυτή.

Παρά την αντίθετη άποψη του ΚΚΕ οι συνεδριάσεις της Προκαταρκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης, όπου οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα κληθούν να καταρτίσουν τον κατάλογο των μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν στην Επιτροπή. Από τα ονόματα που προτείνουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα διαφανούν ακριβώς οι προθέσεις με τις οποίες θα προσέλθουν στην Προκαταρκτική.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο ελεγχόμενος πρώην αναπληρωτής υπουργός Δ. Παππαγγελόπουλος θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό (ΑΝΤ1). Ζητούμενο είναι αν θα πει κάτι περισσότερο για την υπόθεση συγκριτικά με την πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή.

Πρόεδρος της Προκαταρκτικής εξελέγη ο βουλευτής της ΝΔ Ι. Μπούγας και αντιπρόεδρος ο Β. Υψηλάντης, βουλευτής επίσης της ΝΔ.


Σχολιάστε εδώ