Το ότι τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τα χειρίζεται ο Δένδιας δημιουργεί –όσο να πεις– ένα κλίμα ασφάλειας και βεβαιότητας… Στην… Τουρκία

Το ότι τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τα χειρίζεται ο Δένδιας δημιουργεί –όσο να πεις– ένα κλίμα ασφάλειας και βεβαιότητας… Στην… Τουρκία

Σοβαρό το… επιχείρημα Τσακαλώτου: «Τι να λέγαμε στον κόσμο; Ότι δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε…». Είπαμε ψέματα για να… κυβερνήσουμε!

Ωραίο και αυτό του Σκουρλέτη: «Το 2015 ήμασταν νέοι και άπειροι». Στον ΣΥΡΙΖΑ –ως γνωστόν– ωριμάζουν μετά τα 70.

Ήταν λάθος του Τσίπρα να κάνει υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη, λέει τώρα ο Δραγασάκης. Ενώ ήταν διαθέσιμος ο Στ. Κόκοτας.

Μόλις το 23% είναι ικανοποιημένο με την πολιτική της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό. Είναι που δεν έχουν εκτιμήσει τις ικανότητες του Κουμουτσάκου στο… μπριτζ.

Πιο σκληρή στάση ένα­ντι του Ερντογάν ζητάει από την κυβέρνηση ο Τσίπρας. Όταν επί πρωθυπουργίας του τα τουρκικά μαχητικά έκοβαν βόλτες πάνω από τη Λάρισα.

«Η πολιτική κατευνασμού της Τουρκίας δεν αποδίδει», τονίζει. Και τι προτείνει εναλλακτικά; Να στείλουμε τον Κατρούγκαλο να τους τρομάξει με τις ιδέες του;

Ο ένας (Βούτσης) λέει ότι δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν, ο άλλος (Κούλογλου) ότι βιάστηκαν να αναλάβουν. Άγιο είχαμε που γλιτώσαμε…

Τον Φλαμπουράρη να προκαλέσει τον Ερντογάν σε μονομαχία, στην… μπιρίμπα;

Στόχος της Φώφης η επανεκκίνηση του ΚΙΝΑΛ. Στο μεταξύ, το όχημα έχει μείνει από λάστιχο, χάνει λάδια, δεν δουλεύουν και οι υαλοκαθαριστήρες.

Βιβλίο για τα γεγονότα του 2015 σκέφτεται να γράψει ο Τσίπρας. Στα αγγλικά να ’ναι, να μπορεί να το διαβάσει και ένας… θείος μου στη Λιβαδειά.

Το 62% συμφωνεί με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου σε Προανακριτική. Το άλλο 38% τι προτείνει; Να τον περιφέρουν στο Σύνταγμα με ταμπέλα «είμαι τέντι μπόι»;

Στη συζήτηση στη Βουλή ο Πολάκης μπέρδεψε τους σημαιοφόρους στα σχολεία με τον πόλεμο στην Αλβανία, τη Μάχη της Κρήτης κ.λπ. Δεν ξέρω τι πίνει…

…αλλά ότι και να ’ναι, να το σταματήσει αμέσως. Έχει λήξει.

Το ότι κάποιοι θεωρούν σωστό να ψηφίζει στις εκλογές ο Αρίφ από το Ισλαμα­μπάντ και όχι ο Πέτρος που ζει στο Μανχάταν δεν είναι ζήτημα πολιτικής ανάλυσης. Θέμα ψυχιάτρου είναι.

Δένδιας από… άλλο πλανήτη: «Εμείς βλέπουμε την Τουρκία ως ίσος προς ίσον». Στο… γουότερ πόλο; Στην ξιφασκία;

Βουλευτής του Βαρουφάκη κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς υπουργό της… Κύπρου. Άντε, και την επόμενη φορά πρόταση μομφής κατά του πρωθυπουργού της Μάλτας.

«Η διαπραγμάτευση του 2015 δεν ήταν δραματική, ήταν ηρωική», δηλώνει ο Κατρούγκαλος. Κάτι σαν το Τότεναμ – Μπάγερν (2-7)!

Απορίας άξιον είναι ότι δεν βγήκε ακόμη κανένας Φίλης ή καμιά Ρεπούση να πει ότι αυτές τις μέρες στη Συρία έχουμε… συνωστισμό. Και ο Ερντογάν βοηθάει απλώς για την… αποσυμφόρηση!

Μνημείο κατά του ρατσισμού σχεδιάζει να στήσει ο Μπακογιάννης. Αφού στο μεταξύ έλυσε όλα τα σοβαρά προβλήματα της Αθήνας.

Στη Φινλανδία όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα πηγαίνουν φυλακή. Εδώ, πάλι, παίρνουν επίδομα και ΑΦΜ. Κατά τα λοιπά, εμείς είμαστε ρατσιστές και εκείνοι Ευρωπαίοι.

Ο άλλος παράτησε διεθνή καριέρα στην Google για να γίνει σύμβουλος του Μητσοτάκη. Χτυπάει και τις νεότερες ηλικίες το Αλτσχάιμερ; Με το καλό και υφυπουργός υπό τον Βορίδη.

Δηλαδή, η ειρήνη στη Μέση Ανατολή εξαρτάται από έναν παράφρονα (Ερ­ντογάν) και έναν ημίτρελο (Τραμπ). Ο όποιος θεός να βάλει το χέρι του…

Υφίσταται, λέει, Παγκόσμια Ημέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών. Μετά την πενταετία ΣΥΡΙΖΑ θα καθιερώθηκε μάλλον. Τρόμαξαν και οι… καταστροφές.

ΣΥΡΙΖΑ: «Η αποστρατεία του αρχηγού του Λιμενικού απαξιώνει τον θεσμό». Του… κλακαδόρου του Τσίπρα;

Τριάντα πέντε νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στη Σαουδική Αραβία. Διότι το παν είναι να ξέρεις… καλό σημάδι!


Σχολιάστε εδώ