Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα του για… τον Ποντένσε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα του για… τον Ποντένσε

Αρκετοί αναρωτήθηκαν αν άξιζε ο Ολυμπιακός να δώσει τα 7.000.000 ευρώ για την απόκτησή του λίγες ημέρες νωρίτερα.

Και ακολούθησε η κίνηση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 με καλύτερες απολαβές. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα του και την εντολή να γίνει αυτό που πρέπει. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, στα 24 του πλέον, είναι μια μεγάλη επένδυση για την ομάδα.

Και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως όχι μόνο θα φέρει τα χρήματα που δόθηκαν για τη μεταγραφή του αλλά και πολλά περισσότερα. Στον Ολυμπιακό μιλάνε για 25 – 30 εκατ. ευρώ. Για τον Πορτογάλο, την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν για τα playoffs του Champions League, υπήρχε πρόταση από ισπανικό σύλλογο. Με αρκετά χρήματα. Δεν τη συζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι». Τον διάσημο Μέντες έχει ατζέντη ο Ποντένσε. Αν θέλει, οποιαδήποτε στιγμή φέρνει πρόταση.

Αλλά στον Πειραιά εκτιμούν ότι ο παίκτης δεν γίνεται να μην πωληθεί και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή. Αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος που ο Ολυμπιακός προχώρησε στο deal του Σεπτεμβρίου με τη Σπόρτινγκ και την επέκταση του Οκτωβρίου. Να έχει το απόλυτο κουμάντο στις διαπραγματεύσεις και να βάλει στα ταμεία του χρήματα πολλά. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και στο τέλος της σεζόν. Ειδικά αν έχουν πάει όλα καλά και έχουν κατακτήσει οι «ερυθρόλευκοι» το πρωτάθλημα.


Σχολιάστε εδώ